AKTUELNO

Pevačica je izgubila apetit jer pati za njim.

Pevačica Katarina Živković, koja je osvojila region tokom učešća u "Farmi", najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, zabrinula je svoje roditelje kada ih je posetila u rodnom Leskovcu.

Ona je za samo 10 dana smršala pet kilograma, ali ne zahvaljujući dijeti, nego zbog gubitka apetita izazvanog nedavnim gubitkom bliske osobe.

Naime, ona još ne može da prežali smrt svog velikog prijatelja, estradnog menadžera Slavoljuba Stavrića Stavre, koji je preminuo 31. januara od izliva krvi na muzak.

- Kaća je nakon velikog gubitka koji je imala, kada joj je preminuo prijatelj i menadžer Stavra, totalno izgubila apetit, a kasnije je svela količinu obroka na minumum i tako je za samo deset dana skinula pet kilograma. To se na njenoj figuri odmah primeti, pa su se zato njeni mama i tata uplašili kada su je ugledali na vratima stana. Inače je zdrava, radila je pre desetak dana sve analize redovne i nema nekih oscilacija, već je jednostavno smršala. Kaći se dopada njena nova linija, a, kako kaže, i komentari njenih fanova su više nego dobri - priča izvor blizak pevačici.

O tome da ne može da zaboravi na njega svedoči i zajednička fotografija sa Stavrom, koju je pre pet dana objavila na Instagramu i pored koje je ispisala dirljiv status.

- Kako vreme prolazi tako je nedostajanje veće, tuga za mojim prijateljem ne jenjava, tvoja prisutnost u mom srcu i glavi. Tu si iako nisi. Zauvek u srcu - stoji u okviru objave.

Pink.rs

#Katarina Živković

#Slavoljub Stavrić Stavra

#pevačica

'