AKTUELNO

Žene ih obožavaju.

Ekipa emisije "Premijera" ispratila je nastup Leksington benda u Beogradu, a momci iz ovog popularnog sastava otkrili su koliko se raduju susretu sa publikom.

Ranije smo često nastupali u Beogradu, ali u poslednje dve godine smo zbog koncerata smanjili taj broj nastupa. Uvek se radujemo nastupu u Beogradu jer ima mnogo ljudi koje znamo i intimno je - rekao je Bojan Vasković.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov kolega iz benda Miloš Vuksanović otkrio je kakve poklone dobijaju najčešće od fanova, te je istakao da su njihovi fanovi većinom žene.

70 ili 80% su žene. Nešto što je meni zanimljivo što fanovi često priređuju su neki crteži, poruke, naše slike u prirodnim veličinama. Vidiš da se neko stvarno potrudio da te iznenadi, to su uvek lepe stvari - otkrio je Miloš, a Bojan je istakao da će uskoro obradovati svoju publiku:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je isplativo, to sad nije ni pitanje, objavljivaćemo pesme kad budemo imali prave pesme, kad se bude osetila ta energija. Sad smo napravili opravdanu pauzu, ali će uskoro biti pesama - rekao je pevač i frontmen Leksington benda.

Autor: R.L.

#Leksington bend