AKTUELNO

Otvoreno o svemu.

Radiša Trajković Đani, Aleksandar Sofronijević, Iva Grgurić, Miki Đuričić i El Bueno večerašnji su gosti u emisiji "Amidži šou".

Ognjen Amidžić je sa svojom ekipom smislio niz zanimljivih i škakljivih pitanja za svoje goste, a oni su morali da odgovore ili da urade nešto neprijatno.

Foto: TV Pink Printscreen

Kome od sinova si uvek davao najviše para - bilo je pitanje za Đanija.
Ovaj mlađi Marko on je dosadan kao stenica, sedi i čeka, ne pomera se od tebe dok mu ne daš... Najviše volim ženu, Slađu - istakao je Trajković.

Foto: TV Pink Printscreen

Navedi ime muškarca poznatog javnosti koji ti se udvarao, a da javnost ne zna za to - bilo je pitanje za Ivu, a ona nije želela da odgovori.

Aleksandar Sofronijević nije želeo da otkrije sa kojom poznatom damom je bio a da to javnost ne zna.

Kad si poslednji put dobio batine i od koga - bilo je pitanje za Đuričića.
Ovo manje više, nisu prave batine. Prave batine sam dobio devedeset i neke. Išli smo mi iz Kupinova na utakmicu, kad su nas opkolili jedno nas 40, 50 pitali su nas za koga navijamo, ja rekao za partizan, tukli su nas urezala mi se pertla ovde - istakao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je upitao Mikija da li je video ćerku nakon izlaska iz rijalitija.

Bio sam kod njih nedelju dana, sad su oni kod mene. Jako sam srećan, jako je čudan osećaj, samo bih se igrao sa bebom, čak reaguje i na moj glas... Presrećan sam kao roditelj. Majka mog deteta je žena normalna, obrazovana, van medija, zajedno sa mnom će vaspitati dete. Ja nju štitim od svega toga, ona je profesor u školi, ne gleda me na televiziji - otkrio je bivši zadrugar.

Autor: R.L.

#Miroslav Miki Đuričić