AKTUELNO

Ispunili dan događajima.

Kao i svakog utorka, i danas je u Belu kuću ušla mentorka Gordana Džehverović, poznatija kao Mama Džehva. Ona je obišla imanje, pa sazvala hitan sastanak, na kome se pričalo o higijeni.

Tokom ovog sastanka došlo je do haosa kada su zadrugari optužili Reu Anđelković da krade, a ona je završila u suzama. Marko Janjušević Janjuš ju je zadirkivao za vreme sastanka, a onda je među prvima otišao da je teši.

Nakon sastanka došlo je do novog haosa i to u garderoberu. Tara Simov je prenela Jovani Ljubisavljević informaciju da ju je dečko Luka otpratio sa Instagrama, što je misicu pogodilo. Tomović je ubeđivao Jovanu da je ova informacija lažna, pa onda opleo po Tari i Mini Vrbaški, za koje smatra da su ljubomorne na misicu, pa joj prave spletke.

Ubrzo je usledilo prvo iznenađenje Velikog šefa - otvaranje zalagaonice. Zadrugari su se potrudili da impresioniraju Dragana Marinkovića Macu kako bi dobili što više novca, a neke zanimljivosti možete videti u nastavku.

Kada se zalagaonica zatvorila, usledilo je novo iznenađenje za takmičare. Veliki šef je poslao zadrugarima pismo i činiju sa imenima. Nakon što su se podelili u grupe, koje je izvlačio Vladimir Tomović, zadrugari su saznali da će se u subotu održati prva "Zadrugovizija" ove sezone.

Zadrugari su nakon ovoga saznali i da je tema prve "Zadrugovizije" imitacije, a odmah nakon toga su počeli da pišu pesme kojima će se predstaviti.

Tomović nije imao mira ni nakon čitanja pisma i pisanja spiska. On je otišao u hotel, gde je sa Jovanom pričao o današnjim problemima. Vladimir je otkrio Jovani da zna tajnu Tare Simov, koju je otkriti misici, kako bi zapretila Tari. Vladimir je rekao Jovani da na večerašnjoj žurki kaže Tari da zna njenu tajnu, kako je više ne bi dirala.

U pabu je došlo do haosa između Paule Hublin i Milana Jankovića Čorbe, zbog toga što je komentarisao Sanju Stanković, koju je masirao Kristijan Golubović.

Posle ove svađe Čorba je prokomentarisao da Paula nije devojka za njega.

Ni u Beloj kući nije bilo mirno. Dok su zadrugari uživali u kiflicama koje je spremio Janjuš, Filip Car je ponovo vodio rat sa Anđelom Anakondom zbog kreveta.

Većina zadrugara je nakon ovoga leglo da spava, kako bi se odmorili za večerašnju žurku, na kojoj će sigurno nastati haos. Podsetimo, večeras će zadrugare zabavljati Ljupka Stević, koja je spremna da napravi lom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.ts

Autor: M. P.