AKTUELNO

Kako je prikazana napolju?!

Jovana LJubisavljević je sedela za crnim stolom sa Tarom Simov i Sanjom Stanković i razgovarale o Vladimiru Tomoviću i njegovom izboru za omiljenu ličnost. Jovani nije bilo prijatno što je izabrana ona, ali je provela noć u hotelu da bi dokazala svima da nema osećanja prema Tomoviću, zanimalo je kako se to vidi napolju a onda zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne brinem se ja za mog Luku, on mi veruje, nego kako njegovi drugari to vide. Ne znam zato se pravi rijaliti od ovoga - rekla je Jovana i zaplakala.
Moraš da shvatiš, ja volim Miću i Đedovića ali oni se igraju sve vreme. Nije bitno šta će ko da ti kaže, ti radi šta hoćeš, ti radi kako ti želiš - rekla joj je Tara.
Ja ću se večeras vratiti u svoj kreveti i zbog toga i zbog još nekih stvari - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara ne vredi da plačeš, tebe su navukli da moraš da se pravdaš, ne moraš - rekla je Tara.
Ja mu kažem da neću da pričamo, on kaže važi pa onda opet krene za mnom. Rekao mi je da je bio tamo sa Pešićkom i kako su spavali zajedno- rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma on je nju vatao za dupe, ja njega volim, ali ne može to da radi. Moraćeš sada da pokažeš svoje ja. Ljudi se istripuju kada vide neke takve scene. Sad je njima zanimljivo što se saznalo da te dečko ne prati više na instagramu - rekla je Tara.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga