AKTUELNO

Odgovara joj što dolazi ranije kući.

Ekipa emisije "Premijera" koja se emituje svakog radnog dana odmah nakon jutarnjeg programa "Novo jutro", razgovarala je sa pevačicom Slađom Alegro. Ovaj razgovor desio se pre njen nastup na jednom prestoničkom splavu.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa je iznela i svoj stav o situaciji koja je nastala povodom koronavirusa i novim merama. Pevačica je istakla kako ne razmišlja puno o novcu, kao i da joj odgovara što kući dolazi pre ponoći s obzirom na to da lokali rade do 23 sata.

Meni iskreno odogvara da se vratim u neko normalno vreme kući i da sutra lakše funkcionišem, nego kada se vratim u 4 ujutru kući. Ovako mislim da je svakome dobro - rekla je Slađa i dodala:

Foto: Ivan Vuković

Iskreno, ne razmišljam previše o finansijama. Meni je jedino žao što ne živimo naš život kako treba. Od Boga je sve ovo i mislim da je šteta da sedimo kod kuće i da ne iskoristimo to što nam je Bog dao. Vi nikad ne znate kada će doći teško vreme. Bilo šta što je ružno, morate imati štek za crne dane. Nikome nije sjajno. Svi smo stavljeni na neku pauzu - izjavila je Slađa za kraj.

Autor: S. K.

#Premijera

#Slađa Allegro