AKTUELNO

Ona mu je bila jedina ljubav.

U nedelju je preminuo pevač Bora Drljača posle duge i teške bolesti, a mnogi će ga pamtiti po velikim hitovima koje je stvorio tokom svoje dugogodišnje muzičke karijere. U jednom od svojih poslednjih intervjua, pevač je pričao i o detaljima iz privatnog života.

Foto: E-Stock

Tada je Bora rekao kako je patio za svojom suprugom Radom koja je preminula pre dve godine, ali i kako se nosio sa bolešću zbog koje je u nekoliko navrata završio na operacionom stolu.

Bolest kao bolest, zakačila me je u kasnim godinama, pa i nemam preterano za čim da žalim. Pogotovo danas kada nam bolesti pogađaju najmlađu decu koja su tek prohodala, a često ni to. Oporavio sam se dovoljno da ukradem još malo lepih trenutaka - rekao je nedavno Bora Drljača, pa pričao i o supruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško je čoveku kada ostane sam. Otkako je moja Rada izgubila bitku, znao sam da će mi biti teško bez nje, živeo sam napola, kao da sam i ja, ne daj bože, otišao na onaj svet. Bila je žena koja me je volela čak i onda kada me niko zdravog razuma ne bi primio nazad u zajedničko gnezdo. Danas nema takvih žena. Jakih, vedrog duha, strpljivih, koje znaju za poštovanje onog koji je glava kuće, a boga mi nema ni ovakvih muškaraca poput mene, ma šta ko pričao - izjavio je pred smrt Bora Drljača.

Autor: S. K.

#Bora Drljača