AKTUELNO

Izbio je ozbiljan haos, priča pevačicin prijatelj!

Pevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su se navodno, prema pisanju medija, žestoko sukobili prilikom njene posete reperu koji je pre 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega pronađena veća količina nedozvoljenih supstanci.

Foto: Instagram, E-Stock/Momir Ćubrilović

Nakon što je Rasta uhapšen, Ana je ekspresno prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd da bi od njegovih roditelja preuzela ćerku Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana direktno se navodno zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je navodno napala repera zbog toga što je konzumirao narkotike dok je ćerka bila kod njega.

- Ana je tražila da poseti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je videla, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbesnelo, pa mu je zapretila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira - ispričao je navodno pevačicin prijatelj, a potom dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vreme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su videli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posetu i zamolili Anu da napusti prostoriju."

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta uhapšen je u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina narkotika. S njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. On se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mesec dana.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Autor: D.T.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta