AKTUELNO

Uvek je prođe jeza kada se seti užasne tragedije koja ju je slomila kada je imala samo 17 godina.

Mina Kostić ima čak devetoro braće i sestara koji joj, pored ćerke Anastasije, predstavljaju najveće bogatstvo. Ipak, čitavu njenu familiju davne 1992. zadesila je strašna tragedija koja ih je zauvek zavila u crno - te godine utopila se Minina rođena sestra, što je na sve članove porodice ostavilo veliki trag. Njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je baš davno bilo, ali nikada takva tragedija i takav gubitak ne može da se zaboravi. Mina se baš često seti sestre i priča nam o njoj, o njihovom odrastanju, ali to je za nju baš, baš bolna tema, zbog toga i javno ne priča o tome, baš retko kad. To je stvarno tragedija, Bože sačuvaj... Mina je tad imala samo 17 godina. Mnogo su svi propatili zbog toga. Na sve to, i pre nekoliko godina je bez oca ostala, to joj je baš teško palo. Svi su oni vezani, drže se kao jedan, ali šta ćeš... Život ide dalje - ispričao je Minin blizak prijatelj, a i sama pevačica je za naš portal priznala koliko joj je teško pao ovaj tragičan događaj.

- Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina... To sam jako teško podnela - otvorila nam je dušu Mina jednom prilikom i istakla da je srećna što je sa braćom i sestrama u sjajnim odnosima. Takođe, nije krila koliko joj je teško pala očeva smrt 2016. godine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo.  Oca sam izgubila, za njega sam bila baš vezana... I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je... Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila - iskrena je bila Mina.

Autor: D.T.

#Mina Kostić

#pevačica