AKTUELNO

Večeras je, nešto manje od sat vremena pre premijere, gostovao u "Nacionalnom dnevniku".

Večeras na programu TV Pink počinje sa emitovanjem istorijsko-ljubavna drama “Jugoslovenka” u kojoj možete uživati svakog radnog dana od 20 časova. U centralnoj-informativnoj emisiji "Nacionalni dnevnik" ove večeri gostovao je glumac Dušan Kaličanin koji u seriji "Jugoslovenka" tumači lik majora Vulovića.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Publika je zavolela seriju "Crveni mesec" i nama, da kažem, koji smo novi došli u seriju "Jugoslovenka" je da ne pokvarimo taj utisak. Odgovornost je velika i pod velikoj sam tremi. Ja ne pamtim da sam imao ovliku tremu. Mi smo predano radili, ceo tim. Jako je bitno da pratite seriju od početka, jer je serija kompleksna. Ima mnogo skrivenih namera i nije sve na prvu loptu, moraćete pažljivo da pratite likove i situacije - rekao je Dušan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put radim istorijski lik. Igrati nekoga ko je major je velika čast. Dosta sam se spremao, čitao, radio sa istoričarima, sa Romanom koji mi je pomogao da iz cele istorije napravimo tu nit koja će biti glumački interesantna. Videćemo i sukobe generacije... To je toliko kompleksno, da je cela ekipa shatila da nismo ništa uspeli da dočaramo u gostovanjima, jer mora serija da se pogleda. Ja se iznova iznenadim svaki put kad čitam novu epizodu i nadam se da će publici biti serija interesantna - dodao je Dušan.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Fantanstično je vreme da ostanete kod kuće i pogledate neke lepe kadrove. Mi smo bili na Hvaru, a zapravo je to Krf u vremenu kada je naša zemlja bila okupirana. Ja se nadam da ćete spoznati tu mudrost, pamet i inteligenciju kod majora Vulovića kog glumim - rekao je Dušan Kaličanin za kraj.

Autor: S. K.

#Dušan Kaličanin

#Serija Jugoslovenka