AKTUELNO

HAOS!

Drama za Crnim stolom nikad neizvesnija, ovonedeljni vođa, pomrsio je konce mnogima, dok se drugima zahvaljivao za sve što čine za njega. Nije štedeo reči kada su pojedini u pitanju.

Podela budžeta je i dalje u toku, a naredni zadrugar kom se Vladimir Tomović obratio jeste Sanja Stanković. Za nju je namenio srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si ti neko ko pravi greške u izboru ljudi kojima praštaš. Ako si meni oprostila uvrede, ako si Bori oprostila, mislim da Matoroj, koja nije ništa rekla, nisi trebala tako da učiniš. Ona je najmanje kriva, ali iz nekog poštovanja za prošle dane, trebala si da joj pružiš ruku. Pokazala bi da si veliki čovek, ruku si morala da joj pružiš, i da si je tom istom rukom zalepila muški, niko ti ništa ne bi rekao - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Razlika između vas dvoje je ta što ja nju volim. Ja peckam, da je zaboli, jer je ona to meni rekla - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, znam da mi nećeš zameriti, mi smo imali svađe, nismo imali neke odnose foliranje, vređanja i to, kao mnogi ovde. Matorina braća su dobri ljudi, i dobri drugovi sa mojom braćom. U odličnim smo odnosima, i rekao sam joj da nije bila sa Sanjom, muvao bih je, da bi Matora tukla glavom u zid. Ove godine, Matoru cenim jako,u meni nema neprijatelja. Šta god mogu da pomognem, biću tu kao neko ko više ceni njeno mišljenje nego da mi se neko uvlači. Drago mi je što si se ohladila od Monike, drago mi je što si zaljubljena u Rialdu, i bolje se snalaziš kada ti neko ne uzvrati ljubav - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Elenu srednji budžet. Nisi ti najveća rijaliti pi*ka, bilo je gorih. Bila si planirana za mali, ali jedna osoba koja te mnogo voli me zamolila da ti dam ovaj. Ti si pred izlaznim vratima, i moraš da povedeš računa o ponašanju. Nemoj da ideš, da kopaš i ostalo. Napravićeš sebi problem, neću da te kudim, izdigni se iz situacije, budi jaka - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet sa zadovoljstvom, žao mi je što joj nisam dao nulu. Molio sam je ranije, vraćao sam je sa kapije, prošle godine je napravila haos, a ove godine bi bila najgora da nije Milice Kemez - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Pi*ketino jedna raspala, znam mišljenje o svima, i pričaću o svemu! Idemo onda na poligraf za tvoje laži! - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponoviću Nataši, uradila je nemoralne stvari, katastrofa je, davala je prepiske, a to ne radi niko ko ima gram časti, i to se ne radi nikome. Najveću glupost si učinila sebi, on te hteo i držao te za ruku, a ti si se po svemu popi*ala. Mnogo si grešila - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu ispod teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga