AKTUELNO

Isreno o svemu.

Popularni pop pevač Saša Kovačević govorio je za novo izdanje emisije "Premijera". On je istakao da mu je korona pomogla da se više posveti svojoj porodici, te da je ćerka njegove devojke Zorane Tasovac, mala Iskra najslađe dete na svetu i da imaju divan odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta putujem inače i ne mogu da se posvetim porodici onoliko koliko želim, a korona je to sredila da mogu da budem i dan i noć sa svojim bližnjima, sa Zoranom i sa Iskrom, ona je najslađe dete na svetu, ima najlepše obraze i uši - rekao je Saša, a zatim otkrio da li je ljubomoran:
Nisam ljubomoran jer smatram da nemam povoda, ja neću da ćutim i da trpim, kad sam ljubomoran to pokažem lavovski, jer sam lav u horoskopu. Ali kad nemate povoda nizašta, nema razloga da ima ikakvih scena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je istakao da se njegova lepša polovina sjajno snalazi u kuhinji, da je veoma talentovana, te da se trudi da im uvek spremi nešto lepo i ukusno.

Imali smo sreću što se samo spustimo do magacina restoranskog i pokupimo šta nam treba, onda imamo neku knjigu i nešto spremamo. Ona je talentovana i vredna, lepo je videti ženu koja u današnje vreme voli da napravi nešto lepo svojoj porodici - naveo je on.

Saša se prisetio i svoje prve ljubavi, koja je došla u njegov život kada je bio peti razred.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio peti, ona šesti razred, bila je starija, pa sam ja bio dasa, uhvatio sam stariju curu, a nju su drugari i drugarice podbadali, a ja sam prešao igricu. Smatram da sam imao prelepo detinjstvo, ne bih ga menjao nizašta, pogotovo tinejdžerksi dani, kad sam počeo da radim, imao sam džeparac, mogao da izvedem devojku u bioskop, to je meni tad značilo. To je najlepši period života - rekao je Saša kroz osmeh.

Kovačević se osvrnuo i na priče da se podvrgao mnogim estetskim zahvatima, te je prokomentarisao navode da se botoksira.

Izlaze fotografije gde sam ovakav, onakav, ne znam šta sve nisam radio sa sobom. Ali ljudi očigledno vole da traže neke loše stvari, ili da se potrude da prezentuju da je nešto kod vas loše, za takve komentare nema prostora u mom životu. Ako sam mogao da se izbotoksiram ili dižem obrve, samo se zapitajte da li može za nedelju dana da bude tolika razlika. Ljudska zavist može da ide do beskraja - istakao je Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu:

Autor: R.L.

#Saša Kovačević