AKTUELNO

Odlučila se na veliku promenu.

Pevačica Milena Ćeranić dugo nije menjala svoj stil, ali ovog jutra se u jutarnjem proramu televizije Pink "Novo jutro" kod Dee i Sarape pojavila u potpuno drugačijem izdanju.

Ona sada ima afro lokne, koje su je dosta podmladile, a pojedincima je zaista trebalo vremena da je prepoznaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je ovom prilikom pričala o teškoj situaciji koja je zadesila sve pevače zbog koronavirusa, te je istakla da neće snimati nove pesme dok ne prođe epidemija, ali da će redovno snimati kavere na koje njena publika sjajno reaguje.

Onako kako moram, ne može korona ništa, ali ovaj sistem... Ko me pita... Mnogobrojne moje kolege je ovo poremetilo, i ne samo njih nego umetnost je najviše stradala... Pevači, glumci... Protiv sistema ne možeš. Onoliko koliko je dobar bio osećaj kad sam izašla prvi put na binu, ali ne možeš da se opustiš, jer se oseti među ljudima drugačija energija, sve ovo utiče na ljude. Ljudima je najgora neizvesnost. Mnogi umeju da se suoče sa problemom, ali kad ne znaš šta te čeka... Ja ne nosim masku, tamo gde mora nosim, ali na otvorenom mi je besmisleno da nosim. Ja nikad ne lažem. Tamo gde moram ja nosim, a tamo gde mogu hoću da udišem kiseonik... Mi pevači nikad nismo usaglašeni, da se držimo kao što se drže novinari, mnogo bi bolje prošli u životu. Retko ko gleda sebe, svi gledaju šta neko drugi radi, takmiče se sa drugim ljudima, a ne sami sa sobom - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: R.L.

#Milena Ćeranić