AKTUELNO

Pozdravili se sa njom, a onda počeo haos.

Prethodnu noć u Zadruzi obeležilo je koliko izbacivanje, toliko i razgovori nekih zadrugara sa voditeljem sinoćnog programa Darkom Tanasijevićem, ali i sukob i svađa bivšeg ljubavnog para.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominovane za izbacivanje ove nedelje bile su Maja Marković i Hana Rodić. Maju su nominovali zadrugari, a Hanu publika. Voditelj sinoćnog programa Darko Tanasijević je došao sa zadrugarima u fiskulturnu salu i započeo igricu.

Prvo treba da se izujete. Vaš zadatak će biti da od ovih čaša napravite piramidu. Veliki šef će vam dati znak kada možete da počnete. Ko napravi veću piramidu, taj je pobednik. U osnovi treba biti šest čaša. To radite naravno nogama, ne rukama - objasnio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

U igrici pobedu je odnela Hana Rodić, jer je uspela pravilno da sagradi piramidu, ali ni to joj nije bilo dovoljno, Maja je imala 89% glasova, a Hana nakon dupliranja 11%. Zadrugari su se pozdravili sa Hanom i ona se uputila u studio kod Dušice Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ugasilo me je to što moj dečko nije ušao kao takmičar, tome sam se nadala. Mislim da je lakše imati nekog, ubilo me što nemamo kontakt, imala sam osećaj da smo prekinuli. Mnogo sam pričala sa Majom, jer znam kako je teško kontrolisati emocije. Prvo joj treba razgovor sa verenikom. Alen cveta skroz, lud je za Majom. Fran i Mina su mi preslatki, a Paulu uopšte ne bih komentarisala, to sve govori - rekla je Hana

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o tome u video - prilozima ispod teksta.

Sledeća situacija koja je obeležila prošlu noć je razgovor Marije Kulić i Darka Tanasijevića. Marija je kao i uvek bez dlake na jeziku osula paljbu po većini zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je imao simpatije prema Sanji, posle toga su se oni viđali, išli u bioskop, da li je bilo nešto više od toga, to mi ne znamo. Ali eto, dešava se da Sanja ulazi, znajući da je Ivana zaljubljena u njega, Ivana šeta u krug, vidim da je tužna, Sanja za to vreme sedi pored Anđela, stavlja njegov kačket. Anđelo je počeo opasno da se igra, pomislio je da je opasna frajerčina. Ja sam već pričala, isto je počeo kao Tomović u prošloj sezoni, ovo nije onaj Anđelo kojeg ja znam. Ja sam se razočarala u Jovanu, jer sve vidim i sve pratim, volim takve devojke kao što je ona, povučene, ali to pretvaranje, ne može da laže, ona misli da je laže narod, ali vidim da su njeni pogledi non-stop u Tomovića - rekla je Kulićka

Marija je takođe prokomentarisala kako se njena ćerka Miljana Kulić kaje zbog pomirenja sa Zolom i nada se da istu grešksu opet neće napraviti. O Tomi Paniću nije imala reči hvale, već žestoke osude.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilozima ispod teksta.

Žestok okršaj Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković je takođe obeležio prethodnu noć. Njih dve su u dvorištu počele da pričaju o razlozima njihovog raskida, i tome što Sanja nije pružila Jovani ruku kada je ušla u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ti mene držala kao malo vode na dlanu. Citiraću te, rekla si NJEMU "Neka mi se napu*e ku*ca i on i Sanja". Sve mi se slomilo kada si rekla da ne možeš zamisliti porodicu sa mnom. I znam da ne možeš - nastavila je Sanja.
Bio mi je pun ku*ac svega, i tebe, i raskida. Zamisli da dođe Žabica i nabode tebe. Ne znaš kako mi je bilo. Sve sam ti radila u inat! A ti ako to ne kapiraš... Šta misliš, da li te ja mogu prestati voleti posle dva, tri meseca? Ti si meni ovde najpreča! Svaki put sam Moniki rekla da ću, ako uđeš, biti tebi prijatelj. Ti sada pričaš sa nekim sa kim sam ja bila četiri dana u vezi, da li ti je to normalno? - pravdala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov razgovor se nastavio u spavaćoj sobi.

Slušaj, meni bi bilo teško da to gledam, ali ako bude neko od meni bliskih, ti nemaš ništa sa tim, uzimam štanglu i bijem ga na mrtvo ime! I njemu sam to rekla, jasno sam mu stavila do znanja da ću uzeti štanglu! Njega možemo porediti sa "narukvicom" - dirketna je bila Matora, a Sanja ju je prekinula:
Ti misliš na Anđela? Ljubomorna si na njega, ja znam! Ne možemo nikako! Jer si se ti sa "narukvicom" (Lunom) ljubila i van i u rijalitiju. Da li je okej da ja tebe gledam kako se žvalaviš sa devojkama? - pitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilozima ispod teksta.

MIljana Kulić i Bojan Savić su sedeli u dvorištu i razgorvarali uz cigaru. Miljana se otvorila Bojanu i zaplakala u jednom trenutku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ne znaš kako sam ja vezana za majku! Ponašam se kao idiot, upadam joj u reč, ponašam se kao debil najveći - rekla je Miljana.
Dovoljno je što ste se pomirile, ako sada odustaneš, to ti ne valja Miksi, sad možeš da se odužiš i da ti bude mirna duša. Sad se pokaži kako treba, to će biti tvoja pobeda, jedna od tvojih pobeda! - rekao je Savić.

Detaljnije u video - prilogu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga