AKTUELNO

Pratite novu rubriku portala Pink.rs svake nedelje u 20:00

Prošlo je malo više od mesec dana od kako su se takmičari četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu uselili u Belu kuću i započeli put ka glavnoj nagradi. Neki od njih su već dobro poznati učesnici rijalitija, dok su se neki našli prvi put pred kamerama koje ih snimaju 24 sata dnevno.

Ono što je zasigurno je da su se svi pripremili za život na televiziji. Neki su spremili materijal za svađe, neki svoje talente, a neki su spremili i da se istaknu vizuelno. Ekipa portala Pink.rs odlučila je da jednom nedeljno pravi anketu, u kojoj će publika moći da odluči ko je ostavio najjači utisak u modnom smislu te nedelje, a danas Vam donosimo prvu.

Foto: Jelena Simonović

STANIJA 3.0

Stanija Dobrojević je zauvek ostavila trag na rijaliti scenu Srbije. Atraktivna brineta osvojila je drugo mesto na "Farmi 4", prvo mesto na "Farmi 6" i treće mesto u "Zadruzi 2". Starleta se na neki način nalazila u rijalitiju i kada nije bila aktivna učesnica. Naime, ona je jedno od najpominjanijih imena uvek, a u "Zadruzi 3" su svi optuživali njenu bivšu drugaricu Maju Marinković da je imitira. Ove sezone će, po svemu sudeći, druga zadrugarka dobiti titulu Stanijine kopije. Naime, Mina Vrbaški se u u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" pojavila u odevnoj kombinaciji koja je sve fanove podsetila na Dobrojevićevu. Publika je preplavila Jutjub klipove komentarima da Mina imitira Staniju, a sami procenite u nastavku da li je to istina.

Foto: TV Pink Printscreen

ROZE LILI

Bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili napravila je pravu pometnju svojim ulaskom u "Zadrugu 4". Osim svojim izgledom, Lili je zadrugare iznenadila i pričama o tome kako su je zavodili, kao i kako je ona zavodila svetski poznate muškarce. Na toj listi su se našli i poznati di-džej Bob Sinkler, kao i košarkaš Toni Parker, bivši suprug glumice Eve Longorije. Lili će ostati prepoznatljiva po svoje dve šnale, koje krase njenu plavu kosu, a danas je na sastanku na kome su zadrugari glasali za najduhovitiju osobu oduševila sve svojim roze ogrtačem, koji je svezala u struku. Posebno je oduševila Boru Santanu, koji je priznao da bi se pipkao sa njom, a i Janjuš je istakao da bi sa njom bio. U nastavku možete pogledati Lilinu kombinaciju, za koju možete u nastavku glasati.

Foto: TV Pink Printscreen

ZIMA STIŽE

Žana Đorđević, poznatija kao Žana Omnia, je zadrugarka koja je unela najviše odevnih kombinacija u "Zadrugu 4". Ova takmičarka imala je preko deset kesa sa stvarima prve noći, što je zadalo problem njenoj drugarici Jovani Tomić Matoroj, koja je morala sve te stvari da unese u sobu. Žana je oduševila takmičare i publiku svojim komadima, a jedan od najupečetaljivijih je njeno krzno, koje je počela da nosi od kako je zahladnelo. Ostaje da vidimo šta je Žana još sve spremila za zimu, a jednu od poslednjih kombinacija možete pogledati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

BUNDA DRAGANE MITAR ODLAZI U ZABORAV

Svaka sezona "Zadruge" donese nekoliko upečetljivih stvari koje svi prepoznaju, a jedna je zasigurno i bunda bivše zadrugarke Dragane Mitar, koju je nosila i ona, ali i njene cimerke. Ova bundu ozbiljno preti da zaseni kardigan Lepog Mića. Iako važi za jednog od najkonzervativnijih zadrugara zbog stavova koje iznosi, Lepi Mića često nosi stvari kojima ruši stereotipe o sebi. Tako je proteklih sezona nosio helanke svojih cimerki, roze pidžame... Sve to pada u zaborav zbog novog Mićinog modnog detalja - kardigana sa tigrastim printom. Ovaj komad odeće zapao je za oko svima, a Mića ga nosi i preko dukserica, gornjih dela trenerki, pidžame, majica...

Foto: TV Pink Printscreen

MINIMALNO JE MAKSIMALNO

Miljana Kulić je neko ko je često imao problema zbog svoje odeće. Njena majka Marija je umela da je žestoko iskritikuje zbog odeće koja previše otkriva, što je kasnije dovodilo do većih svađa. Miljana je i neko ko se ne libi da nosi drečave jarke boje, a ovih dana smo mogli da je viđamo samo u pidžamama, kako je bila tužna zbog sukoba koji je imala sa Marijom. Međutim, Miljana je odlučila da napravi preokret u svom životu. Zadrugarima se pohvalila kako će danas srediti apartman, a da će od utorka krenuti da vežba. Promena je bila vidljiva i u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara", kada se Kulićeva konačno pojavila sređena u emisiji. Miljana se odlučila za svedeniju varijantu, pa je tako obukla crnu rolku i pantalone, dok je kombinaciju ukrasila detaljima kao što su zlatni kaiš, zlatne alke i zlatni sat. Sve to je upotpunila bordo karminom, koji je dodatno istakao zlatan nakin na njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku ovog teksta možete glasati za modnu kombinaciju koja je na Vas ostavila najjači utisak.

Autor: M. P.

#Zadruga 4

#Zadrugari

#Šimanovci Fashion Week