AKTUELNO

U Beloj kući počela fešta kada su se oni pojavili.

Prošlu turbulentnu noću u rijalitiju "Zadruga" obeležililo je vandredno ubacivanje dvoje starih zadrugara, žeštoki okršaji nove zadrugarke i njene bivše ljubavi, poziv koji je Veliki Šef omogućio Tomi Paniću, i raskrinkavanje Nataše Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

U Belu kuću su se prethodno veče uslelili Mako Janjušević Janjuš i Sanja Stanković. Janjuš je u jeku skandala zbog razvoda koji mu se trenutno odbija, ali i slika i prepiske koje je objavila Janjuševoa bivša ljubavnica iz rijalitija Maja Miljković. Dok je Sanja ušla kako ona sam kaže da se zeza, alia takođe i da raskrinnka svoju bivšu devojku Jovanu Tomić Matoru.

Okršaj Sanje i Matore je bio očekivan. Mnoge stvari su izrečene u afektu. Sanja je zamerila Matoroj što je nije branila ispred Krisitjana Golubovića kada ju ju pominjao. Došlo je do sukuba između Monike i Sanje sa jedne strane i Matore sa druge.

Ja se ne kajem što sam bila sa njom, imala sam 4 najlepša dana, otkrila da sam spremna da dam emocije, mislila sam da nisam bila spremna na to. Sledeća osoba koja dođe u moj život će dobiti ono što zaslužuje od mene - poručila je Monika, a onda je ustala i Matora i obratila se Sanji.
Ja hoću da se obratim Sanjim, lepa si sa takvom kosom. Što se tiče te situacije sa njenim bivšim, zvala sam Sanju, ispalo je kao da me je naduvala, a onda se pojavila na mojim vratima. Pre toga sam poslala tu poruku, jer mi je tako delovalo, naduvala sam i tebe i njega - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored ovog ljubavnog trougla, prošlu noć je obeležilo i to što je Toma Panić dobio telefonski razgovor sa svojom ženom Nadeždom Biljić koji uopšte nije bio prijatan. Toma se na početku razgovora obratio Nadeždi sa ljubavi, a onda je nastao haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva ljubav? Nisam dobro. Ni ja, ni dete nismo dobro. Dete plače kad mu plače majka! Nemoj da me zoveš ljubavi! Umesto da budeš u vrtu i čekaš poziv, ti pališ pisma koja si pisao Milici. Žvalaviš se sa Paulom i Aleksandrom... Tri puta sam završila u bolnici, pala sam ocu na ruke. Dokle da ti opraštam? Ti samo sebe voliš! Žvalaviš se sa k*rvetinama i sidušama! Tomislave, nije bila igra, ti mene nikad nisi voleo! Obrukao si sebe, obrukao si svoje dete! Odakle ti obraz da kažeš da je sve to igra? Dozvoljavaš Milici i Miljani da se sprdaju sa mojom bolešću. Majka me hrani infuzijom jer ne mogu insulin da primim! Postao si karta za opstanak k*rvetinama, laka roba koju može svako da ima! I ne možeš da vidiš dete! Evo, pokazaću ti, da ne bude da sam ja kreten - rekla je BIljićeva, ali se prekinula veza.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon razgovora, Toma se izolovao od ostalih zadrugra. Međutim u nastavku večeri u emisiji "Pitanja novinara" došlo je do velikog sukoba između Tome i Miljane Kulić. Panić je napao MIljanu jer mu je Nadežda u telefonskom razgovoru rekla da su joj se Milica Kemez i MIljana podsmevale zbog bolesti koju ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad se nismo smejale Nadeždi što ima šećer. Meni je bilo žao jer je psihički labilna, razumem je. Pomenule smo da povrh svega ima šećer i da ne treba da gleda takve prizore. A on da voli majku svog deteta, ne bi dozvoleo da sve to gleda. Nikome se nisam smejala zbog bolesti, a on može da jede g*vna! Činjenica je da si se ljubio sa Aleks, sa Paulom, činjenica je da si pisao pisma. A videćete u koga se zaljubio, osoba mi je poverila tajnu, ne bih izdala. A to (za narkotike), tri puta sam uradila letos i priznala. Majku nisam tukla, sve sam obrazložila juče na Igri istine. Ovaj čovek se j u zadnjicu, sa Nadeždom je da bi dobio dete - urlala je Miljana.
Bićeš od sada 24 sata pod mojom kontrolom - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana nije izdržala i morala je da odgurne Tomu koji joj se konstantno unosio u lice, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u video - prilozima, u nastavku teksta.

Tokom prošle noći došlo je do raskinkavanja jedne zadrugarke. Naime u toku emisije "Pitanja gledalaca" urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić je postavio pitanje Nataši Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj prijatelj Ivan Gajić je javno rekao da ti se odriče što se tiče prepiski, i rekao je da si mu ti rekla šta i kada da pušta - rekao je Nemanja.
Da, jesam slala Ivanu, stojim iza toga da sam sa njim pričala o svemu. Što se tiče Anđela, Ivan je jedina osoba koja je znala kako i šta funkcioniše - odgovorila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se viđali, bili u šemi i siguran sam da se ona zaljubila. Ja to nisam želeo, pa sam odlučio da prestanem da se viđam sa njom. Nastavila je da mi piše, ja sam je, iskreno, kulirao. Prošlo je par meseci, vukova verenica, Olja, rekla mi je da je saznala kome je slala Nataša moje prepiske. Potvrdila mi je da hoće da namesti priču kako smo u vezi. Pozvao sam Natašu i rekao joj da prekine sa tim. Ona i ja nismo bili u vezi i jasno sam joj stavio do znanja da možemo samo u šemi biti - počeo je Anđelo.
Želim da stavim tačku na ovo, izvinjavam se Gaijiću, pričaću sa njim kad izađem. Izvinjavam se i Anđelu.

Kako je tekla njihova rasprava, pogledajte u video - prilozima ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga