AKTUELNO

Uspešna i srećna, nakon svega!

Ana Nikolić jedna je od najuspešnijih pevačica na ovim prostorima. Tokom čitave karijere je birala pesme bez greške, ali je sa druge strane, pravila greške u privatnom životu. Diskografija Ane Nikolić čini šest albuma: “Januar”, “Devojka od čokolade”, “Mafia caffe”, “Milion dolara”, “Labilna” i “Klinka”.

Foto: Instagram.com

Pevačica je rođena 27. septembra 1978. godine u Paraćinu. Ana je odrasla uz majku Miljanu, brata Marka i oca Dušana koji je preminuo 1998. godine od srčanog udara. Ana oca nikada nije prežalila i posvetila mu je pesmu “Da te vratim”.

Detinjstvo je provela u Paraćinu gde je završila gimnaziju, a potom se preselila u Beograd i upisala je Višu politehničku školu na Zvezdari - smer dizajn. Pevanjem je počela da se bavi 2000. godine kada je pevala po beogradskim splavovima. Ana je živela i u Grčkoj, gde je želela da napravi muzičku karijeru. Međutim, zbog ljubavi se vratila u Beograd.

Foto: TV Pink Printscreen

Prekretnica u biografiji Ane Nikolić dogodila se 2006. godine kada je sa pesmom “Romale, romali” učestvovala na jednom festivalu. Pesma je za kratko vreme postala hit. Mediji su pisali i to da je “Romale, romali” najskuplja srpska pesma. Iste godine Ana je objavila drugi album “Devojka od čokolade”.

Ana je 2010. godine izdala album “Mafia kafe” sa kojeg se izdvojilo nekoliko velikih hitova. Dve godine kasnije Ana je snimila numeru “Baksuze” u kojem se pojavljuje svetski poznati plesač Tristan Templ. Već sledeće godine Ana je publici predstavila četvrti studijski album “Milion dolara” sa kojeg se izdvojila numera “Đavo”.

Foto: Instagram.com/ananikolicofficial

Budući da nije bila zadovoljna numerom “Voli me, voli me”, koju je izdala 2015. godine Ana je rešila da promeni tim saradnika i promeni muzički pravac. Iz tog razloga kontaktirala je repera Stefana Đurića Rastu, sa kojim je dogovorila saradnju ne slutivši da je on njen budući muž. Ana je 2016. godine objavila peti album “Labilna”.

Nakon što je smršala Ana je uz novi izgled ove godine predstavila i novi album “Klinika”

Brak sa Rastom!

Ana Nikolić se iste godine udala za Rastu u tajnosti, a kuma na venčanju bila joj je dugogodišnja prijateljica Tijana Todorović. Rasta je ostao dosledan svom stilu, pa se venčao u patikama. Poznati par već sledeće godine dobio je ćerku Taru, što je bilo ostvarenje pevačicinog sna. Pop zvezda se tokom trudnoće prilično ugojila, a sa viškom kilograma dugo se borila i nakon porođaja. Na kraju su se njih dvoje razveli.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić