AKTUELNO

Trenutno uživa na Kipru, ali joj nedostaje unuk.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović od pre nekoliko dana letuje na Kipru gde već godinama ima vilu. Iako se odlično provodi na ovoj destinaciji, što se vidi i po njenom profilu na  Instagramu, folk zvezdi mnogo nedostaje unuk Željko.

Foto: Instagram.com/cecaraznatovic

Ceca je otkrila kako naslednik njenog sina Veljka i snajke Bogdane, koji je navikao da provodi mnogo vremena s bakom, reaguje kada je vidi putem aplikacije.

Nedostaje mi Željko mnogo, ali čujemo se svakodnevno putem video-poziva. Jedva čekam da ga vidim. Mi smo brojna porodica i navikli smo da se stalno čujemo, a Željka moram i da vidim sada dok smo razdvojeni. Nekad se čujemo i po nekoliko puta u toku dana. Volela bih da Željko i ja sledeće godine dođemo ovde, ali prvo mama i tata da mu urade pasoš – rekla je Ceca.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Reaguje kada mi čuje glas, a guguče već odavno. Bebe obično počnu u njegovom uzrastu, sa četiri meseca da „pričaju“, ali Željko se raspričao još pre mesec i po dana, naravno, svojim bebećim jezikom. Napredan je i presladak. Zaista mi mnogo nedostaje. Prava je stvar kada vidim da mi se nasmejao i da nešto govori. Htela sam i njega da povedem, ali je ipak još mali, potrebni su mu mama i tata - dodala je Ceca.

Autor: S. K.

#Svetlana Ceca Ražnatović