AKTUELNO

Mnogo toga je iskusila na sopstvenoj koži, a pogotovo u Turskoj, gde živi duže od decenije.

Emina Jahović godinama se suočava sa brojnim predrasudama, ali i izlivima ljubomore, zavisti i slobe, što je priznala u emisiji "Magazin in" Sanje Marinković.

 - Iskreno, na svojoj koži iskusila sam mnogo toga, ali ja imam neku vrstu odbrambenog mehanizma - da nisam takva mnogo bih patila. Ja sam dosta emotivna, tako ne delujem preko televizije. Oni koji me znaju i prate moju muziku vide da sam ja emotivna i da pravim neku vrstu zida, pokušavam da se branim time, ali stvarno me pogađa... Osećam, ne mogu da se odbranim. Često radim na tome - meditiram i sve te stvari, pokušavam da očistim energiju oko sebe, pokušavam da se zaštitim na neki energetski način jer te energije i neke stvari koje mi ne vidimo, to je toliko jako i toliko je važno - iskreno priča Emina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni se često dešavalo, ne znam da li je i vama - na jednoj ste večeri gde imate 15-20 ljudi, jedan čovek je dovoljan da uđe sa jako lošom energijom da se sve nekako razbuca u trenutku, da se svi nekako pokupe i da se parti, večera, šta god bilo završi. Pokušavam da se branim, da napravim svoj mikro kosmos ljudi koji su pozitivni, za koje znam da mi misle dobro i sa kojima volim da se družim - onda se ograničim u neku ruku.

Pop pevačica inače godinama živi i radi u Turskoj, gde se takođe suočava sa ovim stvarima - kako kaže, mnogo više nego u rodnoj Srbiji.

- Ja u Turskoj živim već 12 godina, tamo postoji ta neka izuzetna doza zavisti i ljubomore, malo je drugačije... Tamo je gore nego ovde, definitivno jeste.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Emina Jahović

#Magazin In

#Sanja Marinković

#pevačica