AKTUELNO

Neverovatna priča o agentima kojima je služba više od posla, a manje od života, od 17. oktobra na Pinku.

Od 17. oktobra, u subotu i nedelju od 20 časova, publika u regionu imaće priliku da na TV Pink gleda dugoočekivanu drugu sezonu kriminalističke serije Predraga Gage Antonijevića, „Državni službenik“. Na televiziju se vraća uzbudljiva akcija isprepletana sa već zamršenim životima agenata tajne službe i kompleksnim političkim previranjima, a novih 12 epizoda premijerno će se emitovati svakog vikenda na kanalu Superstar TV, a nedelju dana kasnije i reprizno na TV Pink.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Na održanoj novinarskoj projekciji prve epizode druge sezone „Državnog službenika“, pored predstavnika medija, prisustvovali su i producent serije Maksa Ćatović, koordinator za internet i multimediju kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić, vlasnik TV Pink Željko Mitrović, kao i deo glumačke postave „Državnog službenika“: Milan Marić, Vaja Dujović, Marta Bjelica, Petar Benčina, Sonja Kolačarić, Milena Radulović, Nebojša Dugalić i Nikola Rakočević.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pred samo emitovanje prve epizode, prisutnima se obratio producent Maksa Ćatović.

Pred vama je nova sezona „Državnog službenika“. Serija ima nova glumačka pojačanja, mnogo akcije i verujemo da će publika to prepoznati. Dodirnut je svet i tematika koja do sada nije obrađivana u domaćim serijama. Uz mnogo godina iskustva, mogu da kažem da sam veoma zadovoljan urađenim, a nadam se da će biti i gledaoci – rekao je Ćatović.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nakon njega, govorio je i koordinator za internet i multimediju kompanije Telekom Srbija, Vladimir Lučić.

Nadam se da će gledaoci biti zadovoljni, a potpuno sam siguran u kvalitet autorske i glumačke ekipe. Zahvalio bih se TV Pink, koja nam je bila partner i u prvoj sezoni „Državnog službenika“. Inače sa TV Pink imamo šest projekata, tako da su oni bili jedan od bitnijih partnera – rekao je Lučić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Milan Marić koji tumači jednog od glavnih likova, agenta Lazara, izrazio je zahvalnost čitavoj autorskoj ekipi, uz nadanje da će publika prepoznati kvalitet i uložen trud.

Pre svega, želeo bih da se zahvalim ljudima koji su omogućili da se „Državni službenik“ dogodi, kretorima serije Gagi Antonijeviću i Dimitriju Vojnovu, a onda i čitavom autorskom timu. Što se našeg dela posla tiče, naša ideja je bila da od samog starta ne napravimo bakansku verziju Džejms Bonda koji sa lakoćom rešava sve zadatke, već da od tih agenata napravimo žive ljude, kojima je služba više od posla, a manje od života. Nadam se da smo to uspeli – rekao je Milan Marić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nakon prve sezone, na TV Pink će se emitovati novih 12 epizoda "Državnog službenika", za koje Željko Mitrović veruje da će postići veći uspeh nego prva sezona.

Povratak i razvoj domaćeg serijskog programa je od presudne važnosti za svaku televiziju, ne samo za TV Pink. Prvu sezonu „Državnog službenika“ smo radili u koprodukciji sa Telekomom Srbija, u drugoj sezoni smo samo emiteri. Nakon odgledane prve epizode druge sezone, rekao bih da je to ponovo jedan vrhunski projekat. Gaga Antonijević i Maksa Ćatović uspeli su da primenom holivudskih trikova i specijalnih efekata, naprave jednu odličnu kriminalističku seriju, za koju verujem da će biti veoma uspešna. Veoma je važno da napravimo serije koje će privući pažnju i Netfliks, HBO-a, što da ne – rekao je Željko Mitrović.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

U drugoj sezoni serije „Državni službenik“, priča se nastavlja tri meseca nakon završetka prethodne. Ovoga puta serija se bavi internetom, sajber-kriminalom i uticajem društvenih mreža na kreiranje javnog mnjenja. Kao i u prethodnoj sezoni, mnogo pažnje je posvećeno ličnim dilemama i unutrašnjim borbama junaka. Sjajnoj glumačkoj ekipi koju koju ste gledali u prethodnoj sezoni, u drugoj se pridružuju i Petar Benčina, Nikola Rakočević, Aljoša Vučković, Tanasije Uzunović i Irfan Mensur. Svi zajedno uspeli su maestralno da dočaraju priču punu preokreta, senzacionalnih akcija i neočekivanih žrtava, koju će gledaoci u Srbiji i regionu moći da gledaju od 17. oktobra u 20 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Državni službenik

#Maksa Ćatović

#Marta Bjelica

#Milan Marić

#Milena Radulović

#Nebojša Dugalić

#Nikola Rakočević

#Petar Benčina

#RTV Pink

#Sonja Kolačarić

#Televizija Pink

#Vaja Dujović

#Vladimir Lučić

#serija

#Željko Mitrović