AKTUELNO

Nije uspela da se odbrani od njihovih komentara.

U Beloj kući nakon puštanja snimka gde Jovana Tomić Matora komentariše Moniku Horvat je nastao pravi karambol. Zadrugari su neprekidno komentarisali Monikino zanimanje i posao u Dubaiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću kometarisati vezu Matore i nje. Matora je sama kriva, to je njena luda glava. Ja hoću da kažem da ja radim u Dubaiju po tim žurkama. Na rezervacijama isključivo moraju da rade ljudi koji jako dobro poznaju ljude koji znaju ljude iz Dubaija. Tamo nema puno Srba, Hrvata, Bosanaca, ima drugih nacija - navela je Sandra Rešić.
Ja sam tamo radila, imala sam svoju vizitku. To je običan klub - pravdala se Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da počnem prvo od temelja ko je ova ličnost ovde. Njen otac je ozbiljan milioner i gospodin, on je čovek vlasnik tvrđave kome je princeza pobegla sa dvora. Ona je radila na mestima gde su najjače žurke na svetu. U njenom klubu su dolazili ozbiljni ljudi, tu je pevala pokojna Vitni Hjuston, a ne kvazi pevaljke iz Srbije. Tamo morate da imate ličnost i veze - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Moniki zamerila ponašanje prema meni - rekla je Matora.
Ona je u Dubrovniku radila kao animir dama - rekla je Jovana Matijević.
Matora i ona su pukle jer je Matora pominjala Sanju sve vreme - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mnogo ljubomorna, ljubomrisala sam na Sanju, pa i na Taru, takva sam - rekla je Monika.
Ja mislim da si folirant, i da glumiš sve. Meni je ona drugačiju priču pričala, šta je radila tamo. Ona je bila kao promoterka, mada meni ne smeta ni da je ona najveća kur*tina bila bih sa njom da mi je bitna - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga