AKTUELNO

Danas su se razveli!

Marko Janjušević Janjuš danas se i zvanično razveo od svoje supruge Ene koju je prevario u rijaliti programu "Zadruga 3" sa Majom Marinković. Maja se tokom ovog popodneva oglasila za naš portal, a šta je rekla pročitajte u nastavku.

Maja se očigledno razbesnela, pa je odlučila da objavi prepisku između Janjuša i njegove sada već bivše supruge.

Samo ću ti to reći, pa kad je budeš k*rao i slikao se sa njom go svaki put će ti presesti, jer mene uvlačite u vešu bolest. Majku li vam j*bem bolesnu, džibersku. A svaka slika će otići u javnost. Ja ću je lično poslati novinarima. Ali ću ti se us*ati u život. I tebi i toj kalašturi koja sebi daje za pravo da spomene moje ime, a kamoli nešto drugo. Jaoj, naj*bali ste - napisala je Ena, Janjušu.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Maja je u nastavku večeri objavila fotografiju na kojoj je gola u krevetu sa Janjušem, a zatim i prepiske sa Enom i ovim bivšim zadrugarom. Osim fotografije na kojoj nema odeću sa Janjušem iz kreveta, Maja je objavila još nekoliko njihovih zajedničkih slika na kojima su pozirali.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Maja je obelodanila i to da je Janjuševiću pozajmljivala novac, što se jasno vidi iz ovih prepiski.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Ostavi mi u sobi koliko možeš kad kreneš imam da rešim i da završim neke stvari pa se dogovaramo usput šta za večeras, ali ako ćeš mi prebacivati, nemoj - pisao je Janjuš.
Ostaviću ti, koliko ti treba - pitala ga je Maja.
Koliko možeš, ti Majo da imam tih par nedelja dok se nešto ne desi, razumeš - napisao je Janjuš, Maji.
Ostavila sam ti pare ispod duksa ovde - napisala je Maja.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Autor: S. K.