AKTUELNO

Poznati hirurg iz Irana raskrinkao je našu starletu, čija je fotografija postala hit na Internetu.

Iako ne voli da govori o mnogobrojnim estestskim intervencijama kojima se podvrgla, nije tajna da starleta Soraja Vučelić često posećuje plastične hirurge zahvaljujući kojima je, kako mnogi komentarišu, promenila lični opis.

Foto: Instagram

Osim grudi koje je uvećala silikonskim implantima, Soraja je povećala usne, zategla lice i sredila jagodice, ali i operisala nos koji je doslovno prepolovila, zbog čega je često predmet negativnih kritika i meta podsmeha na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Iako mnogi na društvenim mrežama govore da joj posle intervencije nos izgleda smešno i neprirodno, Soraja se ne obazire na glasine - ona je prezadovoljna rezultatima, zbog čega svoj novi nos neretko stavlja u prvi plan i njime se diči na Instagramu.

Foto: Instagram

Njeno mišljenje deli i njen plastični hirurg, koji je toliko ponosan na svoj rad da je rešio da ga pokaže celom svetu putem društvenih mreža.

Iako za razliku od domaćih javnih ličnosti Soraja zbog bojazni od zloupotrebe fotografija vešto izbegava lokalne plastične hirurge već posećuje one u inostranstvu, poznati iranski plastičar Faršid Mahboubirad nije odoleo a da ne objavi i fotografiju naše starlete.

Sorajina selfi fotografija na Instagram profilu hirurga kojeg prati blizu 200 hiljada ljudi pobrala je veliki broj lajkova i komentara, a nema sumnje da starleti neće biti svejedno kada bude videla svoju fotografiju na njegovom nalogu.

Inače, čini se da doktor Mahboubirad ovaj hirurški zahvat radi na isti kalup, pa su mnoge lepotice posle Soraje dobile nos identičan njenom, u šta se i sami možete uveriti.

Pink.rs

#Soraja Vučelić

#pevačica

'