AKTUELNO

Seriju "Jugoslovenka" ćete gledati od 12. oktobra svakog radnog dana na televiziji Pink u 20 časova.

U najgledanijem jutarnjem programu u zemlji "Novo jutro" ovog jutra kod Dee Đurđević i Predraga Sarape gostovala je glumica Jana Milić Ilić, koja je jedna od onih koje ćemo gledati od 12. oktobra svakog radnog dana u 20 časova u seriji "Jugoslovenka".

Foto: TV Pink Printscreen

Jana u ovom ostvarenju tumači lik Milice Ristić, koji joj se jako dopao jer je potpuno drugačiji od onoga što je ona do sada igrala.

Dobro sam, lepo raspoložena, srećna, ali umorna. Radimo, snimali smo na Hvaru, sada smo u Šimanovcima. Divna ekipa, glumci, scenaristi, cela ekipa. Trening, vežba, dugo sam u ovom poslu, volim da radim i mislim da sam ozbiljan štreber - rekla je Jana, pa otkrila ko je Milica Ristić:
To znači da konačno igram negativca! U prethodnim projektima sam igrala dobrice velikog srce, malo i plačljivice u kojima sam uživala, ali ovo je sada nešto potpuno novo za mene. Igram jednu ženu sa kojom nikakve sličnosti nemam. Milica Ristić je naizgled hladna, stroga, uobražena, sve bi uradila za svoju decu, ali jako joj je stalo do toga šta okolina misli o njoj i sve bi uradila za svoju decu, a to podrazumeva korupciju i svašta nešto.

Foto: TV Pink Printscreen

Jana se takođe osvrnula i na to šta gledaoci mogu da očekuju od 12. oktobra na televiziji Pink, ali i kako je bilo snimati na Hvaru.

Ovde je više priča ljubavna, dve porodice, Ristić i Pavlović, više su intrige, strasti, spletke nego politika - rekla je Jana, pa dodala:
Prelepo je bilo, da dobijemo mogućnost da budemo dva meseca na Hvaru, čak sam stigla i da se okupam. U Šimanovcima je divno, svaki sektor funkcioniše perfektno sam za sebe, divno je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Jana Milić Ilić

#Jugoslovenka