AKTUELNO

Besna kao ris!

Prošle noći tokom nezaboravne žurke koju je organizovao Veliki šef, na kojoj je zadrugare zabavljao pevač Radiša Trajković Đani, došlo je do potpunog preokreta u životu Tomislava Tome Panića.

Kako je poznato, Toma je sa sada već bivšom ljubavnom partnerkom i pevačicom Nadeždom Biljić dobio naslednika Longa. Međutim, po njegovom ulasku u Zadrugu 4 nevolja u ljubavnom gnezdu eskalirale su konačnom odlukom Biljićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Toma je prošle noći tokom žurke bio prepušten strastima, pa se tokom igre ,,Masne fote" poljubio sa Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić, sa kojom je čak simulirao i intimne odnose. Kontaktirali smo Nadeždu, kako bi proverili u kakvom je stanju. Vidno neraspoložena i utučena, Biljićeva nam se poverila o svim problemima kroz koje trenutno prolazi, pa nam je prokomentarisala i Tomin sinoćni potez.

- Kako sam? Ja sam ovo očekivala, očekivala sam s*ks, ali ne znam zašto se nije desio! Bora ga je ubedio verovatno da sam p*šila k*rac Peksu. Smatram da on mene nikad nije ni voleo, smatram da je sa mnom bio samo iz koristi, jer je moja majka podigla kredit u vrednosti 400.000 dinara zbog njegovih kazni u Svilajncu, da bi mogao da ode dole i vidi svoje roditelje. Sve je on lepo isplanirao, nije smeo da me ostavi, jer sam ja bolesna, ali evo sada je pokazao pravo lice - započinje Nadežda.

Toma se prethodnih dana hvalio Nadeždinim roditeljima i kako je sa njima u idiličnim odnosima, kao i da imaju njegovo poštovanje. Odmah smo upitali Biljićevu kakvo sada mišljenje o Tomi imaju njeni roditelji.

- Svi su razočarani, poručite mu da on više nema ni taštu, ni tasta - bila je odsečna pevačica i dodaje konačnu odluku koju je donela:

Sada ću definitivno da zabranim prilaz i meni, i detetu i uradiću sve što je u mojoj moći da zabranim doživotno, dete će uzeti moje prezime.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda nam je potom i otkrila zbog čega je njen bivši ljubavni partner, koji ju je javno prevario, dok ga ona čeka sa sinom kod kuće, duguje pozamašnu sumu novca.

- Imao je tuče, razna sr*nja je pravio! I nije bolji nego za k*rvetine, oduvek je voleo kurv* kao što su Paula i Aleksandra, sad neka ih finansira, sad mi je jasno zašto mu je prvo dete oduzeto. Njegovo ponašanje govori da mu nije stalo ni do deteta, ni do žene - izjavila je slomljena Nadežda.

Za kraj Nadežda nam je otkrila i da će podneti tužbu protiv Panića, te da zbog vanbračne zajednice u kojoj su živeli će tražiti novac i to pola njegovog honorara u Zadruzi 4.

- To je njegov obraz da li će vratiti novac mojoj majci, ona je uradila to iz srca, ona nije kao on da ucenjuje ljude za novac, on je jedan ološ i g*vno od čoveka, lažov patološki. Treba da mi bude zahvalan jer sam ga napravila zvezdom Zadruge! Taj čovek je sa mnom završio za sva vremena! Žvalavi se sa k*rvama, ne misli na dete! Jadno i bedno! On je jedan idiot i sve najgore što postoji! On meni dođe pola honorara, jer smo živeli 6 meseci u vanbračnoj zajednic, samo ga po džepu treba tući - bila je ljuta Biljićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga