AKTUELNO

Uživaćete u novom projektu.

Serija "Jugoslovenka" koja će početi sa emitovanjem 12. oktobra na televiziji Pink. Petar Ćiritović, jedan od glavnih glumaca, gostovao je danas u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro" gde je podelio neke nove detalje o seriji koja će zasigurno očarati region.

Telenovela je popularan naziv za taj format. TO je stroj ozbiljan i moćan, koji nema previše razumevanja za one koji se ne snađu, ako se snađeš, onda je super. Ovo je mlada ekipa, svi su talentovani, ima i starijih, ali mladi nose priču. Meni je ovo peta serija sa Romanom Majetićem. Mi sarađujemo od njegovog trećeg projekta, ja u šali kažem on me je stvorio, ali on mi je zaista prvi dao priliku. Ta saradnja traje već 15 godina. On od prvog dana, za razliku od drugih produkcija, želi da ode korak dalje, da ima dozu glamura i finoće. To nećete sresti u drugim produkcijama - rekao je Petar i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Enterijeri, kostimi... Mi smo 35 dana snimali na Hvaru, nije to jedan snimatelj, jedan glumac i jedan tonac, otišlo je 120 ljudi. Tamo smo živeli 35 dana, u doba korone. Sada sam ovde, u Beogradu, puno puta su me neki projekti vraćali ovde, ali nikad ovako dugo i nikad trojezično. Ja sam hrvat koji glumi na srpskom i francuskom.

Gledaoci će moći da uživaju u 140 epizoda snimljenim na najrazličitijim lokacijama, a Petar je siguran da će ovo postaviti nove standarde na našem televizijskom nebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je opet različita epoha, koliko god da je slična "Crvenom mesecu", pomerena je par godina. Ne volim sebe da gledam. Iskreno, pogledam prvu epizodu, ako je to dobro odmah onda ne gledam, ako nešto ne volja onda to ispravim - istakao je glumac.

Autor: R.L.

#Jugoslovenka

#Petar Ćiritović