AKTUELNO

Sinoć se odigrala još jedna žurka na velelepnom imanju u Šimanovcima, a za provod je bio zadužen Đani.

I pre samog početka žurke nastao je haos, kada su Vladimir Tomović i Vuk Mob ukrali novac koji je poslao Veliki šef. Zadrugari su postali nervozni zbog ovoga, a tokom noći nastao je veći haos.

Bora Santana napravio je džumbus zbog ovoga, a onda je završio u zatvoru.

Zadrugari su saznali da je Vladimir ukrao novac, a on ga je vratio tako što ga je bacao sa šanka na zadrugare, u čemu mu je pomogla Žana. Zbog ovoga je kasnije nastao haos, kada je Filip Car izgoreo zbog njihovog ophođenja prema novcu.

Zbog ovoga je ušao u žestok sukob sa Žanom, a kasnije umalo nasrnuo na Cveleta.

Ivana Marinković je načula da se nešto dešava između Mine Vršbaki i Anđela Rankovića, zbog čega je završila u suzama, a potom odlučila da stavi tačku na odnos sa njim.

Još jedna zadrugarka je plakala, ali zbog tuđe ljubavi. Naime, u toku žurke došlo je do pomirenja Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Kada je Marija Kulić ovo saznala, dobila je napad besa, a zatim prolila gorke suze i sve vreme vređala svoju ćerku.

Miljana i Zola su završili u vreloj akciji rano jutros, a Kulićeva se odmah posle toga pokajala zbog pomirenja sa bivšim dečkom.

U daljem spletu šokantnih okolnosti, Toma Panić ponovo je načinio preljubu, kada se poljubio sa Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić u igri "masne fote".

Ovo će sigurno zasmetati Nadeždi Biljić, koja je već odlučila da završi sa Tomom jer je flertovao sa Milicom Kemez i Draganom Mitrović.

Ovaj potez šokirao je i radnike štamparije, koji upravo tračare o Tomi u radionici. Ostaje da vidimo kako će se sve ove situacije razrešiti.

Autor: M. P.