AKTUELNO

Ograđuje se od njega i njegovih postupaka?

Nakon što je Gagi Đogani uhapšen sa kokainom, porodica mu je priskočila u pomoć pa se trudila da ga zaštiti. Kako njegov brat Đole Đogani otkriva, sada je posvećen svojoj porodici koju čine supruga Vesna i deca, pa dodaje da ga za Gagija veže detinjstvo.

Denser je poručio da smatra da svako odgovara za svoje postupke i dela, te da smatra da mu hapšenje njegovog brata neće ugroziti ugled. Kako dodaje, njihovi pogledi na život su potpuno drugačiji, ali ljubav i podrška su i dalje tu

Foto: TVPink Printscreen

- Ne odričem se brata, ali svako ima svoju porodicu i svako odgovara za svoje postupke i dela. Ne mislim da je on loš čovek, naravno da ću biti tu da mu pomognem koliko mogu kao brat. To neće da utiče na moj ugled i karijeru, mi jesmo braća, ali imamo odvojene živote, karijere, porodice i na kraju, nismo isti ljudi. Drugačije mislimo i delamo, drugačijeg smo obrazovanja. Dijametralno se kose naši principi shvatanja suštine života, veže nas detinjstvo, braća smo po detinjstvu, po mami i tati. A onda kad smo odrasli svako ima svoju porodicu. Porodicu čine mama, tata, braća i sestre samo dok smo deca, posle smo braća, ali nismo porodica - priča Đole i dodaje:

- Ja ga volim i uvek će biti onaj moj mali bata koji se nikad nije bunio ma šta mu uradili... To nisam voleo kod njega, voleo sam da je buntovniji, da je lav. To ga sada košta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako denser dalje tvrdi, isti stav ima i ostatak porodice Đogani.

- Sa Nađom sam stalno u kontaktu i podržavaju me i misle što i ja. Objava koju sam već dao povodom Gagija, to važi za celu familiju. Ko šta radi, radi za sebe - navodi Đole i dodaje da je maksimalno posvećen deci na koju je neizmerno ponosan.

- Moju decu vaspitavam na svoj način, moja deca su ono što smo Vesna i ja. Sve ide od kuće, učimo ih da poštuju prave vrednosti i sigurno će biti divni ljudi kao i mi. Bitno je da su srećni i zadovoljni, a mi treba da im pokažemo pravi put da ostvare svoje snove, ali bez pritiska, put sa puno ljubavi.

Autor: M.K.

#Gagi Đogani

#Đole Đogani