AKTUELNO

Dovijala se na različite načine da sebi prekrati vreme, ali i zaradi!

Pevačica Romana Panić, koja je letos provela nekoliko nedelja iza rešetaka u Australiji gde su je optužili za saučesništvo u krađi bankomata, otvorila je dušu u svom prvom televizijskom intervjuu posle skandala, u emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou" na Pinku, gde je po prvi i poslednji put otkrila pojedinosti ovog skandala o kojem dugo već bruji domaća javnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Romana je otvoreno govorila o svom boravku u zatvoru, a između ostalog otkrila je da je tada pronašla način kako da joj vreme brže prođe, ali i da zaradi novac.

Promenila sam te dve ustanove... Ono što je bilo specifično za prvi deo te priče je to što možeš da se zaposliš. Mene su pitali da li želim da se zaposlim - imaš svoj račun na koji neko može da ti uplati novac ili da ti radiš i zaradiš svoj novac... Ja sam se prijavila za "Workshop" i tamo su me stavili da radim kao krojačica. Tu ti ja naučim za sedam dana da šijem. Jedna Vijetnamka me je naučila da šijem, ona ima dvadeset godina robije... Priča je potpuno filmska! Šila sam uniforme... To mi je bilo skroz originalno, borba za nešto svoje, pa čak i u tim uslovima - ispričala je Romana.

Autor: D.T.

#Romana Panić