AKTUELNO

Samo znam da sam se probudila u bolnici nakon operacije, rekla je ona.

Pevačica Tamara Radmilović koju je šira javnost upoznala u prvoj sezoni "Pinkovih zvezda", u noći ponedeljak na utorak imala je saobraćajnu nezgodu u Loznici, prilikom povratka sa jednog nastupa. Ona je nakon saobraćajne nezgode hospitalizovana, a svojim prijateljima i fanovima javila se juče iz bolnice.

Evo dragi moji umesto sa nastupa, večeras vam se javljam direkt iz bolnice! Ali bitno da sam živa i zdrava i da se javljam! 18.april je moj drugi rodjendan jer sam prezivela saobraćajnu nesreću zbog koje ću da promenim mnoge stvari u svom životu! Sad je sa mnom sve ok , shvatiću ovo kao godišnji odmor! Sada mala pauza od nastupa, uskoro ćete biti obavešteni o istim! Izvinjavam se svim ljudima koji me iskreno vole što su preživeli traumu zbog mene! Ljubim vas - napisala je Tamara, a njeni prijatelji su joj uputili želje za brz oporavak.

Pozvali smo Tamaru da bismo proverili šta joj se tačno desilo i kako je do nesreće došlo.

U povratku sa jednog rođendana u Loznici u noći u ponedeljak u jednom trenutku izgubila sam koncentraciju u vožnji i uletela sam u jedan kanal i udarila automobilom u betonski zid. Otvorio mi se airbag i samo se se'ćm da sam pala sam u nesvest. Uopšte ne znam kako su me našli i kako su me izvukli iz kola. Samo znam da sam se probudila u bolnici nakon operacije. Pukla su mi dva rebra i bešika, ali izgleda da će biti sve u redu. Ležala sam pet dana u bolnici u Loznici i sada su me prebacili u Novi Sad. Nadam se brzom oporavku i da ću nakon deset dana izaći iz bolnice. Sve me boli, ali očekujem da ću za desetak dana napustiti bolnicu. Nakon svega, ovo mi je bila dobra životna lekcija. Moraću da promenim neke navike od ranije. Dobro sam i prošla jer je malo falilo da igubim život jer su povrede bile na nekim opasnim mestima - rekla je Tamara za Pink.rs.

Inače, Tamara je nedavno snimila kadrove za svoj novi spot za novu pesmu koja nosi naziv "1000 dileja". Sada će premijera te pesme morati malo da se pomeri dok se ova Pinkova zvezda ne oporavi...

Autor: M.V.

#Pinkove zvezde

#Tamara Radmilović

'