AKTUELNO

Pratite večeras uživo na televiziji Pink!

Iako misle da će ove večeri gledati snimke, u kojima jedni druge ogovaraju, prozivaju i govore svašta, zadrugare čeka pravo iznenađenje! Naime, Veliki šef je odlučio da se večeras održi vanredno izbacivanje, što znači da će neko zauvek morati da se oprosti od učešća u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi".

Foto: Jelena Simonović

U Beloj kući se trenutno nalazi preko 50 zadrugara, a neko od njih će ove noći morati da spakuje svoje stvari i zauvek se pozdravi sa cimerima sa kojima je delio lude dane i besane noći. Ko će to biti i da li će Veliki šef odlučiti da Zadrugu napusti jedan ili više učesnika, saznaćemo večeras!

Kako je ovonedeljni vođa Ljiljana Stevanović, a potrčci su Fran Pujas i Tara Simov, oni su sigurni, ali zato su linije za glasanje od ponedeljka uveče otvorene za sve ostale zadrugare. Ko u trenutku preseka bude imao najmanju podršku publike, moraće odmah da napusti Zadrugu.

Zato glasajte i nemojte dozvoliti da baš favorit bude taj koji će večeras morati da ode iz Bele kuće! Vanredno izbacivanje - večeras uživo na televiziji Pink!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: N.V.

#Vanredno izbacivanje

#Zadruga