AKTUELNO

Važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

U nedelju je glumica Mirka Vasiljević napunila 30 godina, a ovim povodom na društvenim mrežama oglasili su se Mirkin suprug fudbaler Vujadin Savić kao i njegova majka Marina Rajević.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Mirkina svekrva objavila je fotografiju na kojoj slavljenica pozira sa dva balona sa brojem 30. Ovom prilikom Vujadinova majka poželela je sve najbolje glumici, posle čega su usledili mnogobrojni komentari.

Foto: Instagram.com/marinarajevic

Neka je u zdravlju i radosti - napisala je Mirkina svekrva.

Glumičinu fotografiju objavio je i njen suprug Vujadin, a na toj slici Mirka pozira u elegantnom crvenom kombinezonu sa dubokim dekolteom. Vujadin je kratko napisao "30" i stavio simbole torte i FK Crvena zvezda.

Foto: Instagram.com/vujadinsavic

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju jednu od najskladnijih veza na našoj javnoj sceni. Iako nisu zvanično rekli sudbonosno „da”, oni odavno smatraju da su u braku, a kao kruna njihove ljubavi došlo je troje dece – sinovi Andreja i Mihajlo i ćerka Adrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Slavu stekla već kao dete!

Mirka Vasiljević postala je popularna već sa 15 godina kada je igrala jednu od glavnih uloga u filmu "Mi nismo Anđeli 2". Tada je tumačila lik Sofije, tinejdžerke za kojom lude momci iz škole, a otac se hvata za glavu. Ubrzo je igrala i u seriji "Ljubav, navika, panika" koja se prikazivala na TV Pink, a tumačila je lik Janje. Inače, ovo je mnogima Mirkina omiljena uloga.

Autor: S. K.

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić