AKTUELNO

Natalija je rekla "Da"!

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu Natalija Vodijanova juče je rekla sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Antoanu Arnou na intimnoj ceremoniji koja je održana u Parizu. Manekenka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa venčanja koja je mnoge oduševila.

View this post on Instagram

OUI! 💝💝💝

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Naime, ona je objavila fotku i kratak snimak dok su izlazili iz opštine, a mnogi su bili oduševljeni time kako su njih dvoje izgledali. Natalija je blistala u jednostavnoj, retro venčanici midi dužine koju potpisuje ruska dizajnerka Uljana Sergenko. Ovaj model od svile boje šampanjca krase naglašena ramena, tanki kaiš oko struka i kragna sa izvezenim detaljima u ružičastoj boji. Slavna 38-godišnjakinja je uz venčanicu ponela salonke bele boje, a za bidermajer je izabrala jednostavno zeleno bilje, belo cveće i bršljen. Njen suprug sa kojim već ima dva sina opredelio se za odelo brenda Berluti, čiji je izvršni direktor i koji je deo LVMH grupacije koja je u vlasništvu njegove porodice.

Foto: Instagram.com/natasupernova

Mnogi smatraju da bi Natalijin život mogao da se opiše kao moderna bajka. Naime, ona je odrasla u teškoj bedi i siromaštvu, a detinjstvo je provela radeći na pijaci. Upravo tu ju je primetio modni agent koji ju je uveo u svet mode i omogućio joj lagodan život. Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 miliona dolara.

Titula jedne od najplaćenijih manekenki sveta uvela ju je u svet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje dece. Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog razlaza od lepotice.

Natalija je pak smelo krenula dalje sa životom, a ubrzo nakon razvoda ponovo je pronašla ljubavnu sreću. Ona se 2011. zaljubila se u milijardera Antoana Arnoa, za koga se i udala, čije se bogatstvo procenjuje na 84 milijarde dolara, što ga čini trećim najbogatijom čovekom na svetu.

Autor: N.V.

#Natalija Vodijanova