AKTUELNO

Legitimno!

Pevačica Aleksandra Prijović na svoj 25. rođendan u utorak častila je publiku novom pesmom pod nazivom "Legitimno", a ova numera za manje od 24 sata našla se na poziciji broj 1 trending liste na Jutjubu.

Foto: Pink.rs

Aleksandra je u razgovoru s novinarima priznala na šta je najviše ponosna, a govorila je i o svom muž Filipu koji ju je za rođendan iznenadio skupocenim buketom cveća.

Foto: Instagram.com

Iskrena da budem, najviše sam ponosna što sam se ostvarila kao majka. Ne mislim samo na to što sam dobila dete, nego što sam uz Aleksandra sazrela i kao žena i spoznala još neke skrivene kutke sebe, spoznala sam šta znači ona prava, iskonska i neiskvarena ljubav koja me je oplemenila da budem još bolja i kao supruga, ali i u karijeri, da tu emociju prenesem na sve sfere života. Mislim da smo Filip i ja sa dolaskom sina ušli u jednu prelepu životnu fazu u kojoj učimo i nadograđujemo sebe, a pre koju godinu nisam ni znala da tako nešto može da se oseti i dogodi. Hvala dragom Bogu na tome - rekla je Aleksandra i dodala:

Foto: Instagram.com

Stalno jedno drugo iznenađujemo. Nisu samo pokloni, nego i lepe reči i gestovi. Filip me osvaja svojim džentlmenskim manirima, uvek pazi da li sam jela, da li mi treba odmor, uvek me pita kako se osećam, da li mi treba neka pomoć, pravi smo tim. A imamo i naša mala, intimna iznenađenja. To bih, ipak, ostavila za nas. Nisu bitni datumi, ali ni to se ne omaši (smeh). I naravno, cveće je uvek tu, kažem ja, džentlmenski - rekla je pevačica.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Aleksandra je zatim istakla i da joj je najteže kada uveče nastupa, a ujutru rano mora da ustane zbog sina Aleksandra.

Pa najteže je kada noću imam nastup, a moram ujutru ranom zorom ustajem sa Aleksandrom. Ali baš zato je mladost na mojoj strani jer imam više energije. Imam veliku pomoć porodice i to je veoma važno, a tu je naravno i Filip za sve i mislim da nema poteškoća - dodala je ona.

Autor: S. K.

#Aleksandra Prijović