AKTUELNO

Po svemu sudeći, veliki su izgledi da joj se isplati skandal koji je priredila prošle srede.

O pevačici Ljupki Stević već tačno sedam dana bruji čitava Srbija, pa i region, nakon što je oženjenom generalu policije Dragiši Simiću, sa kojim je deset godina bila u ljubavi, u naletu besa i ljubomore razbila dva skupocena automobila. Kako se priča po estradnim kuloarima, nju je ovaj skandal ponovo doveo u žižu javnosti, vratio popularnost i učinio je jednom od trenutno najtraženijih pevačica na estradi!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako se priča, Ljupki ovih dana sa svih strana stižu kako ljubavne, tako i poslovne ponude. Vlasnici prestoničkih klubova, ali i onih po Srbiji koji su počeli da rade, spremni su i duplo da plate za njen nastup, a ima i onih koji ne pitaju za cenu. To, međutim, nije sve - pregledi njenih pesama na Jutjubu skočili su za čak pola miliona, a na društvenim mrežama jedna je od najviralnijih javnih ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako joj je ovaj skandal doneo poboljšanje u karijeri, što je zapravo i najčešći slučaj na estradi, Stevićeva je rešila da ga ostavi iza sebe i da život promeni iz korena. Ona, prema spekulacijama, pokreće privatni biznis, a šuška se da je u planu i duet s Acom Lukasom! Pevačica i folker trenutno su u fazi traženja hita, koji će uskoro snimiti i predstaviti publici. Nekoliko pesama poznatih autora je u igri, i oni će uskoro napraviti izbor.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Dragiša Simić

#Ljupka Stević