AKTUELNO

Nije želeo da otkrije razlog svog dolaska u sud.

Danas ispred Palate pravde osim Cece Ražnatović, koja je imala zakazano ročište s koleginicom koju je tužila, naša ekipa srela je i pukovnika Dragišu Simića, bivšeg partnera pevačice Ljupke Stević, o kojima već sedam dana bruji celokupna javnost.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Odmah smo pokušali od Simića da saznamo koji je njegov razlog dolaska u sud, međutim nije želeo ništa da otkriva, već se našalio s okupljenim novinarskim ekipama.

- Došao sam kod sudije, da ga vidim. Mi se poznajemo i volimo - rekao je on kroz smeh, a potom nastavio da se šali, pa okupljene novinare i fotoreportere pozvao na Avalu, na svoju vikendicu koju je proteklih dana u javnosti pomnjala Ljupka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Možete da dođete kod mene dok je još lepo vreme da iskoristimo bazen, biće tu i ribe. Samo moraću da vam uzmem kamere i fotoaparate na ulazu - šalio se raspoloženi Simić.

Podsećanja radi, Ljupka je izazvala nezapamćeni skandal kada je, nakon saznanja da joj je neveran, u naletu ljubomore i besa razlupala Simiću dva skupocena automobila i pesnicom mu rascopala usnu, zbog čega joj je izrečena mera zabrane prilaska, a protiv pevačice biće podnete i dve prekršajne prijave.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Dragiša Simić

#Ljupka Stević