AKTUELNO

Hit snimak zapalio društvene mreže!

Pevačica Jadranka Barjaktarović izazvala je neviđeni skandal kada je nedavno u Podgorici, na mitingu DPS-a, ničim izazvana izmenila tekst hita srpskog pevača Mileta Kitića i pred pristalicama ove partije zapevala:"Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", što je naišlo na nezapamćenu osudu regionalne javnosti.

Foto: Pink.rs

Publika u Srbiji, ali i okolnim zemljama ovaj Jadrankin gest doživela je kao sramnu provokaciju, zbog koje su je osudili brojni mediji, publika koja je od tada više ne sluša, ali i ogroman broj kolega. I taman kada se, čini se, čitava fama oko ovog skandala malo stišala, isplivao je snimak koji jasno dokazuje da se Jadrankin postupak neće tako lako ni brzo zaboraviti.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, na proslavu našeg boksera Marka Nikolića, koji je ponovo odbranio titulu, sjatilo se mnogo naših pevača poput Slobe Radanovića, Jovana Perišića, Ljube Perućice, Baje Malog Knindže i drugih, a mikrofona se latio i poznati klupski pevač Pule Skandal koji je pred prepunim prestoničkim lokalom uzvratio koleginici na provokacije. I on je izmenio tekst pesme Mitra Mirića, ali na drugačiji način.

- Ne može nam niko ništa, jači smo od Jadranke - pevao je Pule, a Marko, koji je okačio snimak, poručio je:"Srbija uzvraća udarac. Pozdrav za Jadranku Barjaktarović".

View this post on Instagram

Pozdrav za Jadranku Barjaktarovic ❤️

A post shared by Marko Nikolic (@markonikolic_box) on

Autor: D.T.

#Jadranka Barjaktarović

#pevačica