AKTUELNO

Sve je gorelo!

Prethodna noć u "Zadruzi 4" bila je posebno turbulentna. Usledila je još jedna žurka, a zadrugarima je Slobodan Radanović priredio pravi spektakl. Mnogi učesnici su mu se veoma obradovali, dok neki i nisu imali tako lepe reči na njegov račun.

Naime, Nadica Zeljković komentarisala je ponašanje Radanovića, pa je istakla da ga pamti kao "Bobu", dok ga je njegov bivši cimer, Anđelo Ranković, nazvao "smradom koji takav dobro prolazi".

Ipak, svi su se zabavljali uz njegove pesme i uživali u večeri.

Mnogi ljubavni odnosi su se u toku noći menjali, pa su tako Fran Pujas i Paula Hublin izgladili nesuglasice i obnovili svoju vezu. Iako je ona bila na korak do veze sa Anđelom Rankovićem, prema kome i dalje ne krije emocije, Fran je odlučio preći joj preko svega i dati još jednu šansu.

Oni se tokom žurke nisu odvajali, dok je Ranković većinu vremena proveo u društvu Ivane Marinković, kojoj se potpuno posvetio, pa je samo pitanje vremena kada će doći do poljupca, čime će ozvaničiti početak veze.

Na neke veze je, pak, stavljena konačna tačka. Filip Car i Aleksandra Nikolić okončali su svoju romansu pre nekoliko dana, ali je sada njihov odnos nije čak ni prijateljski.

Kako je Car pokušao da joj priđe i porazgovara sa njom, u jednom momentu je došlo do žustre svađe, pa su tako počele provokacije i niz uvreda. Zadrugari su pokušavali da ih smire, pa su konstantno dežurali kod njih, međutim, nisu mogli da spreče fizički obračun.

U toku svađe, Filip joj je pomenuo oca, na šta je Nikolićeva burno odreagovala. U suzama ga je udarila, zbog čega je odmah odreagovalo obezbeđenje, a ona je završila u zatvoru.

Autor: M.I.

#Zadruga