AKTUELNO

Svi je se sad plaše, ali ja sam samo njen i ja sam joj dečko. Tek ćete da vidite čime ću ja nju da fasciniram. Ta žena je veliki borac, sposobna, zna šta hoće i ne dozvoljava da se neko igra s njom - poručio je on.

Pevačica Ljupka Stević ostavila je generala policije Dragišu Simića, kojeg je prošle nedelje udarila, a onda mu i razbila dva automobila kada je saznala da je vara sa, kako je rekla za medije, tri maloletnice, ali je zato dobila novog udvarača.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Tv Pink Printscreen

Ovaj Podgoričanin je poznat na Instagramu po životnoj filozofiji da dangubi, pa je čak i na svoj žuti "hamer" stavio tablice "Nerad". Crnogorac se uveliko deklariše kao pevačicin novi dečko.

- Kad sam čuo za skandal, odmah sam iz Crne Gore krenuo za Beograd. To je žena mog života. Ovakvu sam ženu tražio, koja je hrabra, pravi vuk, m*donja. Čitavog života imam posla s takvim ženama i jedino ja mogu da budem bensedin za njih. Pored toga, ne pijem cijalis. Svi je se sad plaše, ali ja sam samo njen i ja sam joj dečko. Tek ćete da vidite čime ću ja nju da fasciniram. Ta žena je veliki borac, sposobna, zna šta hoće i ne dozvoljava da se neko igra s njom. Raspitao sam se dobro i normalno da me takva žena privlači - poručuje Crnogorac.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

On se ne plaši da bi mogao da prođe kao general.

 - Imam tri "hamera", limuzinu, "bentli" i neka lomi slobodno sve ako nešto zgrešim. Ali ja ne pijem cijalis i nemam problem. Ona je već moja. Ne brinite se vi. Neće ona nigde. Detalje neću da vam otkrivam, nešto neka ostane mala tajna - misteriozan je on.

Crnogorac kaže i da ga Ljupkin bivši partner, s kojim je provela deset godina, ne zanima.

- Neka on čuva familiju, a meni nek prepusti Ljupku. Vidiš da čovek ne može da se izbori s njom. Ljupki je već bolje otkad je saznala da ja stojim iza nje, dao sam joj punu podršku, a najvažnije je da napokon ima pravog muškarca - tvrdi on.

Autor: M.K.

#Ljupka Stević