AKTUELNO

Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci - napisala je pevačica.

Popularna pevačica Emina Jahović zabrinula je svoje pratioce i fanove na društvenoj mreži Instagram. Pevačica se svima obratila jednom dužom objavom i zatražila pomoć od njih.

Emina prolazi kroz težak period, a u opisu fotografije koju je objavila na društvenoj mreži objasnila je o čemu je reč.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona ovih dana vredno radi na svom novom albumu i po ceo dan je u studiju, pa je osetila potrebu da se požali svojim fanovima.

Neverovatno koliko u poslednje vreme radim, i sve ovo bih želela da podelim sa vama. Mislim... Ne da podelim, nego da vam se požalim malo, jer zaista imam potrebu da me razumete i utešite. Na albumima sam uvek radila potpuno sama, tekstovi i muzika pa ništa nije drugačije ni ovaj put. Jutros sam radila do 4:30, malo spavala, istuširala se i doručkovala, pa evo me ponovo na potpuno istom mestu. Tako već danima, pa se onda desi neko opet poslovno putovanje... Pa repeat. Ovaj mališan koga ljubim zove se BB-8. I baš kao u filmu "Cast Away" sa Tom Henksom, ja i BB-8 jedno drugom smo super podrška. Šalu na stranu, album je pri kraju i dala sam sve od sebe da to bude najbolje i najbrže što može... Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci - napisala je pevačica na Instagramu.

Foto: Instagram

Autor: M. K.

#Emina Jahović

#pevačica

'