AKTUELNO

Ovo morate da vidite!

Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele privukli su veliku pažnju kada su se 6. septembra, kao par uselili u Belu kuću. Iz dana u dan gledali smo kako se njihov odnos razvija, a trenutno je na klimavim nogama. Naime, u javnost su izašle mnoge situacije iz njihovog privatnog života, poput one da je Anja varala Cveleta, da je on varao nju, da je spavao sa starijim ženama od njega koje su ga finansirale i tako dalje. Mi smo sada odlučili da zavirimo u njihovo ljubavno gnezdo, gde su živeli pre nego što su počeli život pred milionskim auditorijumom.

Foto: Jelena Simonović

Kako se može videti, Anja i Cvele su pre ulaska u Zadrugu živeli u jako lepo sređenom stanu, a zavirili smo i u njihovu spavaću sobu. Ceo stan je u beloj boji, osim detalja koji razbijaju tu atmosferu.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Imali smo priliku i da zavirimo u jednu kutijicu za nakit, a kako smo saznali, u njoj se nalazi najskuplji poklon koji je Cvele darivao Anji. U pitanju je narukvica, koja ima privezak koji predstavlja beskonačnost. Da li će oni uspeti da izmire sve nesuglasice kako bi im ovaj znak zaista predstavljao ono što treba, ostaje da vidimo.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: O.B./N.V.

#Anja Todorović

#Jovan Cvijetić Cvele

#stan