AKTUELNO

Glumica koja ima samo 26 godina i troje dece, kaže da će sa svojim suprugom i vršnjakom Vujadinom Savićem praviti još naslednika.

Glumica Mirka Vasiljević, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima dva sina Andreja i Mihajla, i ćerku Andreju, kaže za "Informer" da priznaje da neće stati sa rađanjem jer želi što veću porodicu.

- Stavila sam samo zarez, ali ne i tačku na rađanje dece. Opet ću se ostvariti kao majka, ali samo mora malo da mi se oporavi organizam od poslednje trudnoće - kaže ona.

Mirka ističe da joj nijedna trudnoća nije bila teška i da je uvek bila vredna trudnica.

- Tokom treće trudnoće poslednju predstavu sam igrala pred porođaj, a na posao sam se vratila samo mesec dana pošto sam rodila Mihajla. Po tome se najbolje vidi da mi drugo stanje nije teško palo - kaže ona.

Glumica se sa fudbalerom Vujadinom Savićem zabavlja već sedam godina. Iako imaju troje dece i stabilan odnos, Mirka priznaje da ume žestoko da se posvađa s njim.

- Meni je super sa Vujadinom, ali se i mi nekada raspravljamo oko nekih sitnica. Pa ne postoje dvoje ljudi koji se nikada nisu posvađali - kaže Mirka i otkriva zbog čega najčešće zvoca nevenčanom suprugu.

- Na primer, umem da mu zamerim kada ostavlja stvari po kući, prebaci pantalone preko fotelje, a ne složi ih.

Mirka ističe da se najmanje sukobljavaju kada su razdvojeni, jer tada nedostaju jedno drugom. S obzirom na to da Vujadin trenutno živi u Moldaviji, gde igra fudbal za klub Šerif, oni se ređe viđaju.

- Iskreno, otkako Vujadin nije u Srbiji manje se svađamo. Kada ne provodimo mnogo vremena zajedno, taman se lepo zaželimo jedno grugog - kaže Mirka.

'