AKTUELNO

Osetila je potrebu da ovo uradi.

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, Jelena, podelila je fotografiju iz kreveta, pa se obratila brojnim pratiocima.

Naime, Jelena je objavila fotografiju na kojoj je bez šminke i sa širokim osmehom, pa poručila:

- Život je danas uredio da tako sve neke stvari idu mimo plana i jedino što sam mogla je da se prepustim i verujem da će biti sve ok - navela je Noletova supruga i dodala:

View this post on Instagram

Uh kakav završetak ovog ciklusa webinara. Život je danas uredio da tako sve neke stvari idu mimo plana i jedino što sam mogla je da se prepustim i verujem da će biti sve ok. @smiljana4791 nedostaja si nam svima ❤️ Evo dok sumiram utiske, šaljem svim mamama, tatama i vaspitačima i stručnim licima koji su pratili ovih 15 webinara poslednjh nekoliko meseci puno ljubavi. I zahvalnost. Baš smo porasli zajedno! Pisali ste mi da se osećate ohrabreno, podržano, da se lakše nosite sa dečijim promenama i fazama. Kakve sjajne promene i za vas i za decu i za ceo svet. Hvala vam! 🙏 Današnja tema o seksualnoj eduakciji je pokrenula baš jednu lepu razmenu izmedju roditelja i pokrili smo dosta bitnih tema: - da svako ima u sebi i žensku i mušku energiju i koliko je bitno za balansiran život da ni jednu ne sputavamo - da razgovor o seksualnosti i razlikama u polovima treba da bude kontinuiran i prilagodjavan dečijem uzrastu - da su naše reakcije ključne za stvaranje prijatnog i ohrabrujućeg okruženja za dete da može da postavlja pitanja i poveri nam se - šta je prihatljiv a šta neprihvatljiv dodir - da ne teramo decu da grle i ljube druge ljude (uključujući i rodjake i bake i deke) ako to ne žele jer tako stvaramo zbunjujuće okruženje za njih da ne znaju kada i kome smeju da kažu NE (seksualno uznemiravanje obično dolazi od bliskih ljudi); .... a ostale beleške pročitajte na @novakfoundation kanalima. Koji su vaši zaključci? Sve u svemu - hvala vam! Mi nastavljamo da kreiramo sadržaje za vas i za mališane. Pišite nam, javljajte vaše male pobede i izazove i korak po korak - rastemo zajedno. 💪❤️🙏

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

- Evo dok sumiram utiske, šaljem svim mamama, tatama i vaspitačima i stručnim licima koji su pratili ovih 15 webinara poslednjh nekoliko meseci puno ljubavi. I zahvalnost. Baš smo porasli zajedno! Pisali ste mi da se osećate ohrabreno, podržano, da se lakše nosite sa dečijim promenama i fazama. Kakve sjajne promene i za vas i za decu i za ceo svet. Hvala vam - rekla je ona između ostalog, dok su se komentari na njenu objavu samo nizali.

Poručili su joj da je divno što se uvek trudi da posavetuje i pomogne, a pohvalili su i njen izgled, te poručili da je poput devojčice.

Autor: M.K.

#Jelena Đoković