AKTUELNO

Porodica mu je puno pomogla tada.

Gagi Đogani u sredu veče uhapšen je u Beogradu zbog posedovanja dve kesice kokaina. Tim povodom oglasio se i njegov brat Đole Đogani koji je rekao da ne može da veruje da se on ponovo vratio porocima. Oglasila se i Gagijeva sestra Nađa i istakla da je zbog svega uznemirena.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kasnije tokom večeri Gagi je pušten iz policije, a na svom Instagram profilu poručio je kako je upao u probleme koje će sam rešiti. Podsetimo, tokom boravka u "Zadruzi" Gagi je kroz suze pričao o periodu odvikavanja od narkotika.

Taj klik u glavi kad se desi, onda je to gotovo. Ja sam mislio na decu. Zbog njih sam se... Ljubim moju decu i volim ih puno, oni su moja snaga i moja porodica. Kada sam izašao iz bolnice... Sestra moja mi je kao druga majka. Mnogo je to trajalo, mnogo sam se ponizio, ali kažem deca i porodica su mi dali snagu - rekao je tada on i nastavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tri godine bio u Zemunu pod kontrolom. Znaju Natalija i Sani sve. Nisam išao na lečenje da sam bio u zatvorenom prostoru, ali sam bio u Zemunu u bolnici. Bitno je da samo familija bude uz čoveka koji je u tome i bori se sa tim. Mnogo je bitno da ne odbacite čoveka koji je u problemu, kao što sam ja bio - dodao je Gagi tada.

Kako je to izgledalo pogledajte ispod.

Autor: S. K.