AKTUELNO

I mladenci su bili u šoku!

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana na jednoj svadbi pre dvadesetak dana pojavila se u kamionu. Ovaj potez skrenuo je veliku pažnju javnosti, a Ćana je objasnila kako je došlo do svega.

Foto: Twitter.com/vesic_v

To je bila želja domaćina. Imaju veliku firmu kamiona, a majka od mladoženje je izrazila želju, ako nije problem da im izađem u susret i na veselje dođem kamionom? Rekla sam da sve što može da pričini zadovoljstvo mladencima, nije nikakav problem - govori pevačica.
Pišu mi brojni prijatelji, vidim da je pravi haos nastao sa tim snimkom. Nije mi prvi put da pravim ovakva iznenađenja, bilo je svega. Od toga da se ispred mladenaca pojavim u limunzini, do helikoptera, ali vidim da je kamion izazvao veliku pažnju - dodaje Ćana.

Foto: Twitter.com/vesic_v

Iskrena da budem, bilo mi je neobično kada su mi rekli da žele da se pojavim kamionom, jer iz tehničkih razloga to je veoma otežano. U prvom trenutku rekla sam da nema smisla pošto prave slavlje kod kuće. Tačnije, to je bilo na velikom parkingu njihove firme, gde je su podigli šator, te dekorisali da sve izgleda veoma lepo. Nekoliko dana pre toga su sklonili kamione. Zanimljivo je i to da je taj kamion sa kojim sam se pojavila stigao dva dana pre svadbe, te je bio potpuno nov - otkriva Ćana.
Trebala sam da počnem da peva 150 metara dalje od šatora, ne čujem matricu i muziku, te sam morala da zovem preko mobilnog klavijaturistu kako bi mi pustio pesmu kada krene, a ja sam potom u kamionu počela da pevam. Čim su me ugledali, videla sam da je to bio šok za mladence. Ispoštovala sam ljude, ništa tu nije vulgarno ili problematično. To je bila njihova želja i sasvim je normlano da to uradim, a da time nikoga ne ugrožavam. Svaki put što je u domenu moje moći uradiću za domaćina - priča ona.

Autor: Pink.rs