AKTUELNO

Žurka je kao i uvek do sada napravila pometnju u životima zadrugara.

Noć za nama na velelepnom imanju u Šimanovcima obeležili su dirljivi susreti, novi flertovi, uzbuđenja, ali i svađe i prepiranja.

Ono što je bilo neočekivano i što je izazvalo najveću pometnju jeste nastup Darka Lazića na sinoćnjoj žurki u "Zadruzi". Najviše se iznenadila Miljana Kulić, koja je čak imala tremu pred dirljiv susret sa jednim od svojih omiljenih pevača, kog je nekad, kao što je svima već poznato, uhodila.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da se Miljana nije pojavljivala u kazinu, gde je Lazić pevao zadrugarima, on je morao i da je prozove na mikrofon kako bi je video.

Ljudi, zovite mi Miljanu, ja ne mogu da pevam bez nje - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel Gvozdenović tokom cele noći bio je oslobođen Miljanine pažnje, pošto je ona sve vreme bila fokusirana na Lazića. Miljani je Darkov odlazak teško pao, ali na njenu sreću, pevač joj je poklonio šešir koji ona nije skidala sa glave do kraja večeri.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos koji se razvija između Anđela Rankovića i do juče zauzete Paule Hublin, takođe je obeležio prethodno veče. Njih dvoje su najpre sramežljivo komunicirali i to uglavnom zbog mišljenja ostalih zadrugara i reakcija Pauling bivšeg dečka Frana. Međutim, atmosfera na žurki i hemija među njima učinila je svoje pa su se njih dvoje opuštali sve više i više tokom večeri.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme, Fran Pujas bojkotovao je žurku. Njemu je bilo teško zbog novonastale situacije, pa se obratio i Drvetu mudrosti.

Anđelo je sve vreme obletao oko Paule, a kada nije bio u njenom prisustvu, sa ostalima je komentarisao situaciju u kojoj se našao. U jednom trenutku večeri on i Paula napravili su dogovor da će spojiti krevete u izolaciji, gde spavaju tokom ove nedelje, pošto ih je ovonedeljni vođa Mića stavio za potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Može se primetiti da su Anđelo i Paula na korak da uplivaju u emotivni odnos, a kako će se stvari odvijati, pokazaće vreme. Podršku su im pružili Miljana Kulić, Anja Todorović i njen dečko Jovan Cvijetić Cvele.

Pre nego što će zajedničkim snagama podržati ideju o vezi Paule i Anđele, Anja i Cvele su se žestoko sukobili i to zbog, kako je sama rekla, nedostatka pažnje.

Us*ao si se! Ne smeš ni da me zagrliš, ni poljubiš, ništa - zamerala mu je Anja.
Ne mogu da budem slobodan ovde, ako znam da gledaju moji i njeni. Van je sve to drugačije, puca od strasti, ali ovde ne može tako - priznao je Cvele.

Ni u odnosu svežeg para Filipa Cara i Aleksandre Nikolić nisu cvetale ruže prethodne noći. Naime, Filip se posvađao sa svojom dragom.

Poveden tim nezadovoljstvom, Filip je rešio da mu je svega dosta i krenuo je da lupa na kapiju kako bi izašao iz "Zadruge".

Nisam ja Kristijan Golubović, neće me neko je*ati, ismejavati! Sve ću porazbijati! - vikao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, brižni cimeri uspeli su da odvrate Filipa od ideje da napusti velelepno imanje, pa kad se situacija smirila, on je utehu potražio kod Žane Đorđević, za koju je danima unazad govorio da mu se jako dopada. Međutim, nije imao sreće ni kod nje, jer mu Žana nije dozvolila da priđe njenom krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da spavam sa tobom - rekao joj je Filip
Ne možeš da spavaš sa mnom, neću to da dozvolim - rekla je Žana.

Da je za muškarce prethodna noć bila puna tenzije i drame dokazuje i žestok obračun Stefana Šebeza i Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pijan se, smiri se. Najbolje je da me izbegavaš! Mogu da ti se popišam i na tebe i na tvoj krevet. Smeće jedno malo! Pokazaću ti ja... Ovo je tvoje stanje, pijano i drogirano! - vikao je Tomović.
Baš sam se uplašio! Šta možeš? Ni ovde, ni napolju, ništa! - rekao je Šebez.

U sveopštem haosu koji se dešavao, sevnule su prve ljubavne varnice između Kenana Tahirovića i Milice Kemez, a sve to je primetio Tomović.

Nego, video sam i drugo flertovanje. Tebe, Kenane, i Milice Kemez. Pričali ste na krevetu danas - zadirkivao je Tomović.
Pa, ne znam. Lepa je devojka. Lepša mi je bez šminke, danas sam joj rekao baš - rekao je Kenan.

Kako će se razvijati odnosi ovih, a i ostalih zadrugara ostaje da vidimo u narednim danima.

Autor: S.M.

#Zadruga