AKTUELNO

Uživa u ljubavi.

Pevačica Kaja Ostojić proslavila je 37. rođendan u Francuskoj u društvu svog izabranika Matea Pavlovića. On joj je za tu priliku upriličio romantičnu večeru uz rođendansku tortu.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, njih dvoje su nedavno obelodanili svoju vezu i od tada uživaju u zajedničkom životu. Inače, Mateo svaku priliku koristi da dragu izenadi.

Mateo je predivan i on je jedan veliki džentlmen, tako da nijedan važan datum ne prepušta slučaju. Mogu za sebe da kažem da sam prava srećnica i da se on trudi da mi svaki dan bude kao da mi je rođendan. A za ovaj 37. mu takođe nije manjkalo maštovitosti. Dosta pažnje polažemo u romantiku i znamo često da priređujemo jedno drugom iznenađenja, to jest kad god se za to ukaže prilika - istakla je Kaja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Moram da priznam da se iz godine u godinu sve bolje i bolje osećam u svojoj koži i bilo bi divno kad bi se ta tradicija nastavila još mnogo godina. Jedino što me plaši vezano za starenje jeste bespomoćnost, tako da eto, samo da bog da dobro zdravlje i za mene strahovi ne postoje. Iz godine u godinu sam naučila zaista puno toga, a najvrednije je možda to da sve ide po zasluzi, i da ljubav ne možeš da narediš, nego da zaslužiš. Ono što još uvek pokušavam da ispravim jeste da budem malo manje požrtvovana tamo gde to nije zasluženo. I moja preterana darežljivost mi vrlo često zasmeta, tako da i na tome radim - priča pevačica.

Autor: Pink.rs