AKTUELNO

Kada je saznala da su u vezi, Tara je Filipu opalila šamar.

Tara Simov, koja je publiku oduševila u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", nedavno je odlučila da uradi simboličnu tetovažu koju joj je nactao takođe nekadašnji zadrugar i sada jedan od velikih prijatelja, tatu-majstor Filip Reljć.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Reljić je Simovoj istetovirao ružu koja simbolizuje njen karakter. Ono što je zanimljivo jeste da je Filip u vezi sa sestrom Tarinog bivšeg dečka Mateje Matijevića. Tog dana Tara i Matejina sestra Maša su se čak i srele u studiju kod Filipa, a on nam otkriva i kako je protekao taj susret.

Njih dve su se srele tog dana. Sve je prošlo okej, nije bilo nekih neumesnih komentara, niti bilo šta drugo. Međutim, osećala se ta neka neprijatna tišina. Maša je bila suzdržana, a Tara kao i uvek, ono njeno klasično i vrckavo. Ponašale su se okej - rekao je Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Tara po izlasku iz "Zadruge 3" saznala da je Filip u vezi sa Matejinom sestrom opalila mu je šamar, što su oboje priznali. Filip nam je otkrio više detalja i o toj situaciji, kao i kako Maša i Mateja Matijević reaguju na njegovo druženje sa Tarom.

Foto: Instagram.com/filiptattoo

Ne može meni Maša da zabrani druženje sa Tarom. Maša nema nikakav problem s tim što se Tara i ja družimo. Siguran sam da joj nije baš najlagodnije, jer je bivša devojka njenog burazera, ali ne može tu mnogo da se bira (smeh). Što se Mateje tiče, ni on nema problem s tim, sve dok ja ne komentarišem Taru i njega - priča nam Filip i dodaje:

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Da, dobio sam šamar od Tare kada smo se Maša i ja smuvali. Nešto smo komentarisali kada smo bili u Zadruzi kako ću ja da smuvam Matejinu sestru kad izađem, to je bila fora, međutim ispostavilo se na kraju da nije fora (smeh), jer se rodila ljubav. Tara se pokazala baš kao drugar i nemam razlog zbog kog se ne bih družio s njom - zaključio je Reljić.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Filip Reljić

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zadruga