AKTUELNO

Spreman za novu sezonu svoje popularne emisije!

Nemanja Vujičić, novinar emisije "Premijera - Vikend specijal" razgovarao je sa voditeljem Žikom Nikolićem na razne teme, a jedna od njih je bila kako je njemu bilo na početku karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Početak karijere je uvek težak i uvek na svoj način zanimljiv, a ovo je sada lagodnija situacija. Moja sreća je da sam četvrtu godinu u peniziji, a još uvek raduckam malo. To je zanimljiv prelaz iz dinamičnog perioda u onaj malo ležerniji. Trenutno radim jutarnji program utorkom i sredom, malo pripomažem Irini Vukotić. Šarenica još uvek ne ide zbog cele ove situacije, a ja očekujem da ćemo krenuti oko prvog oktobra, pa ćemo videti. Mnogi su preuzeli naš koncept Žikine Šarenice, a ja se trudim da napravim inovaciju kad oni već nisu smislili ništa novo i mislim da ćemo imati dosta novina kada sve to krene - rekao je Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je zatim pitao Žiku i zbog čega se svađa sa članovima svoje porodice, a voditelj je istakako kako je to teško pitanje za njega, jer nije konfliktna ličnost. Žika je otkrio i kako izgledaju njegovi dani u penziji.

Teško pitanje za mene. Ja nisam konfliktna ličnost, ja se nikada ne svađam. Kad neko hoće da se svađa sa mnom, ja sačekam i ućutim. Najlakše je tu situaciju prevazići, tako što nećete uzvratiti odmah kad neko udari na vas. Klasičan je moj dan u penziji. Lepo se naspavam, popijem kaficu, dosta pešačim, pređem oko 10 kilometara svakog dana, sretnem se s ljudima - dodao je voditelj.

Autor: S. K.

#Premijera-Vikend specijal