AKTUELNO

Otvoreno pričala o svemu u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Voditeljka TV Pink, Sanja Marinković protekle nedelje započela je 20. sezone svoje emisije "Magazin IN" koja se emituje svake subote na programu najgledanije televizije u ovom delu Evrope. U emisiji "Premijera - Vikend specijal" Sanja je otvoreno pričala o svemu novinaru Nemanji Vujičiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni brojevi u životu ništa ne znače, toliko sam zaboravila da je 20. sezona kada me je ekipa krajem avgusta pitala: "Šta ćemo za 20. sezonu?". To jeste jubilej vredan pažnje, a ja ću ga obeležiti tako što će ova emisija ostati jedna od najgledanijih. Ono kako pričamo i šta pričamo, tako i privlačimo. Ja stalno sumnjam u sebe, verovatno postavim sebi tolike ciljeve da mi nikada nije dosta gledanosti. Ja sam samokritična, a ni roditelji me ne maze mnogo komentarima, što se meni sviđa.

Sanja je otvoreno pričala i o detaljima iz privatnog života. Poslednjih meseci puno se sekulisalo o njenom bračnom životu, a Sanja je rekla da je u braku, jer se zvanično nije razvela.

Foto: TV Pink Printscreen

Strafinja je privilegovan, jer je prvo bio sa mnom na moru 20 dana, pa u kampu 15 dana, sada je sa prijateljima na moru 15 dana i onda kreće u školu. On je jedinac i prilično je svoj, pun je aktivnosti, fantastičan je đak i sad ulazi u pubertet. Više strahujem da li je on dovoljno dobar i da li je džentlmen. Ja ga stalno učim da bude džentlmen - priča voditeljka i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost pokojna Isidora Bjelica, ona me je učila u mojoj emisiji i govorila: "Nema jačine bez krhkosti" i ja mislim da sam tako satkana. Jedino u ljubavi želim da mi bude lepo i lako, to je jedino važno. Ako me pitaš da li sam zaljubljena - ne. Ako me pitaš da li sam u braku, što svi pitaju, ja sam još zvanično u braku iako smo se rastali i to svi znaju, da stavimo tačku na sve priče. Sve je to civilizovano, kako treba, super smo prijatelji, kuckamo se... Mi smo uvek bili u fantastičnim odnosima. Oboje smo zreli ljudi, imamo dete, to je bila priča koja je trebala da ima neko trajanje, ali jednostavno je takav bio sticaj okolnosti - rekla je Sanja.

Autor: S. K.